De website van het bedrijf voldeed niet meer aan de standaard en paste niet bij het beeld dat de sfeervolle showroom achterliet bij klanten. Deze nieuwe website diende aan een aantal wensen te voldoen. Zo moest hij dezelfde sfeer en beleving uitstralen als de showroom, moest de navigatie (over)duidelijk zijn en was de wens om op een aansprekende manier referenties te laten zien.

Onze oplossingen

“Onze oude website voldeed simpelweg niet meer aan de huidige standaard” vertelt Jan Heijerman, bedrijfsleider van Keukenhof Keukens. “Het ontwerp was verouderd en er was een onduidelijke menustructuur. Daarnaast hoorden wij geregeld van klanten dat de website niet strookte met de beleving van onze sfeervolle showroom. Dit was de voornaamste reden om de website te vernieuwen.”

Prachtig eindresultaat en prettige samenwerking

Naast een prachtig eindresultaat, is ook de samenwerking met ipsis naar volle tevredenheid gelopen. “Tijdens het ontwerptraject zijn wij constant op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zowel tijdens de bouw van de website, als tijdens het vullen van de site heeft ipsis laten zien een professionele partij te zijn. Al onze vragen werden keurig beantwoord en als we eens iets wilde weten werd er ook daadwerkelijk de tijd genomen om het ons uit te leggen. Een prettige en vruchtbare samenwerking, waardoor wij ipsis dan ook aanraden aan eventuele andere partijen” stelt Jan Heijerman.

 

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700