Dijck & de Ridder is een administratie- en belastingadvieskantoor in Hilversum. Toen zij de (door ipsis gebouwde) website van hun collega Accountant Vast tegenkwamen dachten zij “dit willen wij ook”! Zodoende werd er contact gelegd met ipsis. In het intakegesprek werd duidelijk dat Dijck & de Ridder op zoek was naar een website met een frisse, moderne uitstraling. Daarbij zijn gebruiksvriendelijkheid, SEO-optimalisatie en conversiemogelijkheden belangrijke onderdelen van de website. Onze designer Rixt ging aan de slag met het ontwerp, terwijl de marketeers SEO-teksten schreven.

Nieuw jasje

De website van Dijck & de Ridder was verouderd qua uitstraling en functionaliteit. Hoogtijd om deze dus in een nieuw jasje te steken! Het template van de website is aangepast naar de huisstijl van Dijck & de Ridder. Dit is gebaseerd op het logo. Dijck & de Ridder heeft zelf nieuwe foto’s laten maken, die wij op passende plaatsen in de website hebben verwerkt. Samen met het moderne design oogt de website fris en overzichtelijk  

Gebruiksvriendelijk en duidelijk

Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijkste punten van een website. Daarom is er goed gekeken naar de indeling van de content en is de website responsive. Dit houdt in dat de website geschikt is voor ieder apparaat.

De website beschikt over een aantal extra functionaliteiten. Zo heeft het een koppeling met het zakelijke whatsapp-nummer van Dijck & de Ridder en bevat de website voldoende mogelijkheden om conversieknoppen toe te voegen op de gewenste plekken. Een andere mooie functionaliteit is de mogelijkheid om medewerkers aan een bepaalde dienst te koppelen. Zo zien (potentiële) klanten direct welke specialist hen verder gaat helpen.

Om ook nieuwe werknemers aan te spreken, is er een speciale werkbij-pagina ingericht. Hierop staan niet alleen de nieuwste vacatures, maar ook foto’s van achter de schermen en bedrijfsuitjes, uitleg waarom het zo leuk is om bij Dijck & de Ridder te werken en wie jouw nieuwe collega’s worden. Via de werkenbij-pagina kunnen potentiële werknemers direct solliciteren.  

Vindbaarheid van de website

Uiteraard wil je met een nieuwe website wel goed gevonden worden in de zoekmachines. Daarom hebben de marketeers van ipsis alle websiteteksten onder de loep genomen en zo herschreven dat deze SEO-proof zijn. Op basis van een zoekwoordenonderzoek zijn de teksten aangepast, zodat ze de juiste zoekwoorden bevatten. Daarnaast zijn alle afbeeldingen geoptimaliseerd voor de vindbaarheid.

De nieuwe website van Dijck & de Ridder staat nu live. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan zeker een kijkje!

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

0229272700