Bij Frank Jol helpen ze klanten bij het realiseren van hun wens om (weer) zo normaal mogelijk te kunnen bewegen. Met een breed productenaanbod, waaronder volledig op maat gemaakte protheses, ortheses en bandages is Frank Jol een wereldwijd bekende organisatie. Naast specifieke kennis op het gebied van kinderen is het Noord-Hollandse bedrijf namelijk specialist op het gebied van topsport. Veel paralympische sporters zijn kind aan huis bij Frank Jol, zo zijn er voor bijvoorbeeld ‘blade babe’ Marlou van Rhijn (Gouden medaille Paralympics, Londen) en Suzanne Verduijn.

Onze oplossingen

Om meer informatie te delen omtrent protheses, ortheses, bandages en aanverwante producten, kwam Frank Jol bij ipsis met de vraag een nieuwe website te ontwikkelen. “Vooral op het gebied van bewustwording wil ik graag mijn steentje bijdragen. Ik wil mensen laten zien dat een lichamelijke handicap niet betekent dat je geen sport kunt beoefenen.” 

Ondersteuning op meerdere gebieden

Naast een website, heeft ipsis Frank Jol afgelopen jaren ook ondersteund op andere gebieden. Zo is er een informatieboekje ontwikkeld speciaal voor kinderen, genaamd “Dirkje bij de ortho”. Dit digitale boekje is ontwikkeld om kinderen te laten zien wat een orthopedisch instrumentmaker allemaal doet. Daarnaast is ipsis verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de huisstijl en het drukwerk van Frank Jol.

 

0229272700