In opdracht van ACE Koeriers heeft ipsis een nieuw design en nieuwe website voor fietsreclame.nl gemaakt. Met een fris design is de website klaar om nieuwe klanten te helpen met het bezorgen van hun reclameboodschap.

Onze oplossingen

Naast een nieuwe website, heeft ipsis heeft ACE Koeriers ook geholpen met het verkrijgen van de domeinnaam fietsreclame.nl. De domeinnaam fietsreclame.nu was al in hun bezit, maar doordat de domeinnaam van .nu naar .nl is veranderd, is de website nu een stuk makkelijker te vinden.

Uiteenlopende reclamedoeleinden

Fietsreclame.nl verhuurt diverse soorten reclamefietsen die te gebruiken zijn voor uiteenlopende reclamedoeleinden. Ze hebben verschillende soorten fietsen te huur, de Abri fiets, de Cargo fiets en de Tuk Tuk fiets. De fietsen zijn onder andere in te zetten op evenementen, feesten en partijen, beurzen en andere bijzondere gelegenheden.

Posters en promotieteam

“Naast het simpel huren van een reclamefiets kan de klant bij ons ook terecht voor posters en een promotieteam”, vertelt Martin Spijkers. “Wij kunnen echt een totaalpakket verzorgen”. De fietsen zijn al diverse keren te zien geweest in Utrecht en omgeving. “We krijgen alleen maar leuke reacties. Ze vallen echt enorm op!”

0229272700