Etchform is een bedrijf dat zich bezig houdt met het etsen en elektroformeren van metalen precisie onderdelen voor met name hightech toepassingen. ipsis mocht voor Etchform een nieuwe website ontwerpen en bouwen. Daarnaast creëren wij content en zorgen voor optimalisatie van de online vindbaarheid.

Onze oplossingen

In april is de volledig vernieuwde website van Etchform live gegaan. Met een nieuw design en nieuwe indeling is de website klaar voor de toekomst. Etchform is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het etsen en electroformeren van metalen precisie onderdelen voor met name hightech toepassingen. Ingewikkelde processen die op de website toegelicht worden. “Wij hopen met deze website een goed beeld van onze organisatie, onze technieken en onze mogelijkheden te geven, “ aldus algemeen directeur Johan van der Kraan.

Duidelijke afbeeldingen en teksten

Met behulp van tekst en duidelijke afbeeldingen van de processen weet de bezoekende klant wat hij kan verwachten. Van der Kraan: “Hopelijk brengen de voorbeelden de bezoekers op ideeën. Wij denken graag mee, zoeken graag naar de beste oplossing. Met onze eigen research en development afdeling kunnen wij onze klanten volledig ondersteunen.”

0229272700