De verouderde website van Infratech paste niet meer bij de huidige identiteit van het bedrijf en was sterk toe aan vervanging. Een nieuwe Infratech website zorgt ervoor dat in één oogopslag duidelijk wordt waar Infratech voor staat wat leidt tot een duidelijke positionering.

Uitgebreide intake nieuwe website Infratech

Tijdens een uitgebreide intake bij ons op kantoor zijn alle wensen en behoeften voor de nieuwe website geïnventariseerd die vervolgens de basis vormden voor een scrumsessie. Uit deze scrumsessie zijn diversie uitgangspunten gekomen voor zowel de homepagina, menu, pijler- en oplossing pagina en de CTA buttons op de website.

Hierbij is de focus gelegd op de USP’s, projecten en de vier verschillende hoofddiensten van Infratech die de rode draad vormen voor de gehele website. Deze zijn aangevuld met duidelijke CTA buttons waar voorheen nog geen sprake was.

Oplevering overzichtelijke website Infratech

Onze webdevelopers, visueel designer en marketeer zijn intensief betrokken geweest bij dit project. Onze werkwijze kenmerkt zich door intensief en inhoudelijk contact waarbij er aandacht wordt gegeven aan evaluatie, feedback en optimalisatie. 

Wij als team zijn erg tevreden met de samenwerking met Infratech. Dit vormde de sleutel tot de oplevering van een prachtig eindresultaat: een overzichtelijke website die de positionering van Infratech goed weergeeft. Ben je benieuwd naar de nieuwe website? Neem dan een kijkje op: https://www.infratechgroep.nl/

Bekijk het resultaat

Website Infratech
Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

0229272700