VrijwilligersNH brengt vrijwilligers en diegene die wat kwetsbaarder zijn samen. Vrijwilligers zijn ontzettend waardevol voor mensen die ouder worden of door een beperking moeilijker contact kunnen maken. Voor die mensen zoekt VrijwilligersNH de juiste match. Daarnaast helpen zij bij het vinden van een leuke activiteit, ondersteunen zij bedrijven bij de begeleiding en organisatie rondom vrijwilligerswerk en bieden ze een stukje coaching aan. Al eerder mochten wij een website voor VrijwilligersNH maken. En om de dienstverlening nog een stukje uit te breiden en het nog makkelijker te maken voor de vrijwilligers is er door ipsis een app ontwikkeld.

Alles wat je nodig hebt in 1 app

De app is voor de vrijwilligers van VrijwilligersNH gemaakt. In de app kunnen zij het laatste nieuws lezen en in de agenda de aankomende evenementen bekijken. Voor deze evenementen kunnen zij zich aanmelden via de app. Daar krijgen zij dan ook een push melding van. Daarnaast bestaat de app uit vacatures en het indienen van declaraties.

Declaraties indienen

Eén van de belangrijkste opties van de app is het declaratieformulier. Via deze manier kunnen vrijwilligers snel, gemakkelijk en veilig hun declaraties indienen. Deze declaraties komen direct bij de juiste persoon terecht en kunnen vervolgens verwerkt worden. In het declaratieformulier kunnen onder andere pdf-bestanden worden geüpload.

De app kan zowel in de App Store als in de Play Store gedownload worden. VrijwilligersNH is erg blij met hun eigen app en is trots op het eindresultaat. Ze hadden de app graag groots gelanceerd met een leuk evenement voor hun vrijwilligers. Maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten en moesten zij het op een andere manier oplossen. Inmiddels is de app al vaak gedownload en maken de vrijwilligers er goed gebruik van!

Gebruikte oplossing

Annemieke Kreune Annemieke Kreune
Grafisch vormgever / videograaf
Annemieke Kreune

In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant!

Meer over Annemieke

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700