Het was alweer een tijdje terug dat wij de website van Berend Botje mochten bouwen. In de tussentijd zijn zowel Berend Botje als ipsis niet stil blijven staan en ontstonden er nieuwe wensen en ideeën voor de website. Zo ook de wens voor nieuwe functionaliteiten. En dus mochten wij de website van Berend Botje voorzien van een forum en opleidingenplatform.

Forum voor gastouders

Het F&F Plus Forum is special bedacht en ontworpen voor de Franch & Free Plus gastouders van Berend Botje. Onder de groep F&F Plus gastouders was behoefte om contact met elkaar te maken en kennis met elkaar te delen. Omdat ze verspreid over heel Noord-Holland werken, was een online forum een ideale ontmoetingsplaats. Het gaat bij het Forum niet alleen om het stellen en beantwoorden van vragen, maar vooral om het delen van kennis/informatie. Dankzij het forum wordt de communicatie tussen gastouders bevorderd en kan kennis gedeeld worden.

Berend Botje Academie

Bij Berend Botje vinden ze ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van hun medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren zij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid enzovoorts. Via de website kunnen (aanstaande) ouders en gastouders het actuele aanbod aan cursussen en workshops bekijken. Je ziet waar en wanneer het plaatsvindt, voor welke doelgroep het is, krijgt extra informatie over de cursus en ziet gelijk hoeveel plekken er nog vrij zijn. Via de website kun je jezelf direct inschrijven. Vervolgens wordt er automatisch bijgehouden hoeveel plekken er na de inschrijving nog vrij zijn.

Opleidingen voor medewerkers

Ook voor de medewerkers is er een opleidingengedeelte ingericht. Medewerkers kunnen zich inschrijven voor verschillende cursussen en opleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een BHV- of EHBO-cursus. Via het systeem wordt er bijgehouden welke medewerkers zich nog niet hebben ingeschreven, deze mensen krijgen een herinnering om zo het inschrijven te stimuleren. Ben je al ingeschreven? Dan krijg je vlak voor de cursus, workshop of opleiding een herinneringsmail met alle informatie.

Deze twee functionaliteiten zijn een mooie toevoeging aan de website van Berend Botje en bieden de organisatie meer mogelijkheden. Een website is een doorlopend project dat bijgehouden moet worden en dat je kunt blijven ontwikkelen en vernieuwen. Berendbotje.nl is daar een mooi voorbeeld van!

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de website van Berend Botje
Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Dave Jonker Dave Jonker
Manager development
Dave Jonker

Mijn specialisatie ligt bij het ontwikkelen van websites en cross-platform apps. Hiervoor maak ik gebruik van diverse Microsoft technologieën. Ik vind het geweldig om nieuwe technologieën te ontdekken en toe te passen binnen onze bestaande ontwikkelstrategie.

Meer over Dave

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

0229272700