Ben jij al bekend met onze WebStart websites? Dit zijn mooie en goed werkende websites, die we ontwikkelen onder de naam WebStart. Je kunt kiezen uit duidelijke pakketten voor een duidelijke prijs. Bij WebStarts bestaat het template al en deze passen wij volledig aan in de juiste huisstijl. Het menu, de kleuren, tekst en beeld zijn allemaal naar wens in te vullen. Het is mogelijk om bij elk WebStart pakket extra opties toe te voegen. Hierdoor kun je net dat beetje extra’s toevoegen en de website afstemmen op het doel dat jij voor ogen hebt.

Er bestaan vier varianten van de WebStart websites;

  • WebStart ZZP
  • WebStart Basis
  • WebStart Design
  • WebStart Design Plus

Klik hier om meer over de varianten te lezen.

WebStart

De WebStart Basis is een veelgekozen pakket. Onlangs hebben wij een mooie WebStart Basis website en een WebStart Design website mogen opleveren. Bij de WebStart Basis krijg je de keuze uit verschillende templates. Het gekozen template wordt volledig naar wens ingericht en afgestemd op de huisstijl. Dit resulteert in een website met een heel eigen stijl. Bij WebStart Design is er net wat meer mogelijk in het design en is er meer ruimte voor maatwerk. 

Nicole Avontuur

Nicole Avontuur is haar- en make-upstyliste. Voor Nicole is het belangrijk om te laten zien wat zij allemaal kan met haar en make-up. Daarom is er gekozen voor een WebStart Basis template waar veel ruimte is voor foto’s. Daarnaast is er gekozen voor een fotoslider, waarin zij haar portfolio kan tonen.

De uitstraling van de website is volledig aangepast naar de huisstijl van Nicole Avontuur. Zo is de website onder andere afgestemd op haar logo. Dit geeft een zachte en mooie uitstraling aan de website. Iets wat goed past bij een haar- en make-upstyliste. Bekijk de website van Nicole Avontuur hier.

Bianca Bos Advocaat

Voor Bianca Bos Advocaat mochten wij een WebStart Design ontwikkelen. Deze website heeft een hele andere uitstraling en is afgestemd op de huisstijl van Bianca Bos Advocaat. Het template waarvoor is gekozen, heeft een slider met iconen op de homepage. Hierdoor kan er direct duidelijk worden gemaakt voor welke rechtsgebieden Bianca Bos Advocaat werkt.

Er is gekozen om het contactformulier uit te breiden met een extra veld. Dit is een goed voorbeeld van maatwerk. Dit is allemaal mogelijk binnen de WebStart Design. Bekijk de website hier.

Zoals je leest is er veel mogelijk met WebStart websites. Je kunt het uitbreiden en aanpassen, zodat het volledig naar wens is. Daarnaast wordt de website aangepast naar jouw huisstijl, zodat het altijd bij jouw bedrijf of onderneming past.

Wil je meer weten over onze WebStart websites of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 27 27 00.

Gebruikte oplossing

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

0229272700