Twee nieuwe websites

De Dars en De Bloesem

Onlangs werd ipsis gevraagd om twee nieuwe websites te maken voor de fitnessclubs De Dars (Wervershoof) en De Bloesem (Wognum).

De nieuwe websites van De Dars en De Bloesem moesten aan een aantal eisen voldoen. Zo moesten zij bijvoorbeeld voorzien zijn van een responsive design. Hierdoor zijn beide nieuwe website ook uitstekend toegankelijk voor mobiele telefoons en tablets. Daarnaast zijn er ook functioneel wat speciale elementen ingebouwd, waaronder een overzicht van de groepslessen dat zich aanpast aan het moment waarop je op de website kijkt. Op het moment dat je de website op maandag bezoekt, zullen ook de groepslessen van maandag worden getoond. “Zo is het voor bezoekers direct duidelijk welke groepslessen zij bij ons kunnen volgen” vertelt Inge Schouten. “Een leuke toevoeging op onze mooie homepage die ook prachtig videomateriaal toont in de header.”

Professionele ondersteuning

Groot voordeel van ipsis noemt Inge Schouten de professionele ondersteuning die geboden wordt, zowel tijdens de bouw als na de oplevering van de nieuwe website. “Ik kan met al mijn vragen bij ipsis terecht en alles wordt keurig (en snel) opgepakt. Men neemt altijd ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden en wij worden keurig geadviseerd over hetgeen we allemaal nog meer kunnen doen met de website” legt Inge uit.

Over De Dars en De Bloesem

Beide fitnessclubs worden, evenals Fitnessclub Nederland, geleid door Inge Schouten. Zij is er van overtuigd dat de nieuwe generatie Fitnessclubs zich moeten onderscheiden op verschillende gebieden. Denk hierbij aan een abonnement voor minimaal 3 maanden (niet gelijk voor een jaar), extra ruime openingstijden en de mogelijkheid om je abonnement tijdelijk stop te zetten als je bijvoorbeeld gaat reizen of geblesseerd bent.

Daarbij bieden beide clubs de mogelijkheid om all-in te sporten. Zo sport je vanaf € 37,50 per maand bij De Bloesem, en vanaf € 38,50 bij De Dars, onbeperkt. In dit abonnement kun je gebruikmaken van zowel de sportschool als de diverse groepslessen.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de website
Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

0229272700