De website officebundel.nl is speciaal in het leven geroepen om het product Office 365 te kunnen promoten. Officebundel, Office 365 met of zonder installatiehulp of servicecontract, is door Bizniz Media opgezet in samenwerking met Microsoft en CLOUDFORYOU.

Onze oplossingen

Voor Bizniz Media heeft ipsis het ontwerp en de website gemaakt. Centraal op de website staat Office 365 gericht op zzp’ers. Martijn Pennekamp, eigenaar van Bizniz Media: “Office 365 zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent, ideaal voor een zzp’er dus. E-mail en agenda zijn overal te beheren en ook Word, Excel, PowerPoint en Outlook zijn overal toegankelijk.”

Zorgeloze installatie

Er worden drie verschillende pakketten aangeboden, eventueel met installatiehulp van CLOUDFORYOU. De installatiehulp zorgt voor een zorgeloze ingebruikname. Het account wordt aangemaakt en ingesteld en er wordt 30 dagen nazorg gegeven.

“Om de keuze voor het juiste pakket te vergemakkelijken hebben we een keuzehulp op de website,” vertelt Martijn Pennekamp. “Door een paar vragen te beantwoorden komt het meest geschikte pakket naar voren.”

Eenvoudig bestellen en direct gebruiken

Nadat de keuze voor het juiste pakket is gemaakt, kan via de website direct worden betaald via iDeal of MiniTix. Nadat er betaald is, wordt de activeringscode van Office 365 toegestuurd naar het opgegeven e-mailadres, waarna het pakket direct geactiveerd en gebruikt kan worden.

Benieuwd naar de website, of geïnteresseerd in de Officebundel? 

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700