Starten.nl is een interactief platform voor startende ondernemers waar zij op weg geholpen worden naar een ‘vliegende start’. Door middel van blogs, een forum, een uitgebreide kennisbank en verschillende evenementen wordt starters een breed scala aan informatie geboden om hun onderneming succesvol te starten.

Onze oplossingen

Het platform is ontwikkeld in open source CMS Umbraco en gekoppeld aan verschillende systemen. Door deze koppelingen biedt de nieuwe website onder andere directe integratie met een forum en een chatfunctie. Daarnaast is er een uitgebreide kennisbank, gecategoriseerd op onderwerpen. Zo kan de toekomstig ondernemer snel een eenvoudig relevante informatie vinden.

“De website biedt verschillende mogelijkheden om ons platform snel te doen groeien” stelt Martijn Pennekamp, initiatiefnemer van starten.nl. “Doordat wij lokaal gaan samenwerken met partijen waren verschillende afgeschermde gebieden benodigd in het CMS, zodat bedrijven uit Noord Holland enkel voor hun relevante items kunnen plaatsen en wijzigen. Daarnaast kunnen zij zelf evenementen en dergelijke toevoegen in de voor hun geldende regio.”

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700