Als transportbedrijf is een moderne, responsive en conversiegerichte website van levensbelang. De vorige website voldeed niet meer aan deze eisen, waardoor ipsis een nieuwe website mocht ontwikkelen voor ACE Courier & Transport. Hierbij is rekening gehouden met een mobielvriendelijk ontwerp, diverse conversiemogelijkheden en zijn er zelfs nieuwe foto's gemaakt om de website nóg aansprekender te maken.

Onze oplossingen

Enerzijds wordt ipsis ingeschakeld voor het ontwikkelen en uitvoeren van diverse campagnes, maar anderzijds ook voor diverse on- en offline marketingwerkzaamheden. Denk hierbij aan het ontwikkelen van de laatste 2 websites, SEO en SEA, e-mailmarketing en fotografie.

Martin Spijkers, eigenaar van ACE Courier & Transport legt uit: “Dat ik al 10 jaar klant ben bij ipsis is voor mij eigenlijk geen verrassing. ipsis levert een hoge kwaliteit dienstverlening en is voor mij zowel strategisch, uitvoerend als adviserend een belangrijke partner. Deze adviserende rol waardeer ik enorm en dat is één van de redenen waarom onze samenwerking heel prettig is.”

15 september: nieuwe website live

Onlangs is de nieuwe website live gegaan. Een responsive website, gebouwd met het CMS-systeem Umbraco. Een flinke vooruitgang ten opzichte van de oude website. Martin legt uit: “Ik was nog wel tevreden over mijn oude website, maar het ontwerp en de functionaliteiten konden wel een update gebruiken. Zo is de nieuwe website nu responsive en is er veel beter nagedacht over conversie. Vooral het feit dat de website responsive is, is natuurlijk een must in deze tijd. Vooral ook omdat ik, in samenwerking met Add Social, ondersteund wordt op het gebied van social mediamarketing. Hierbij is toch veel verkeer afkomstig van mobiele apparaten”.

Tezamen met een nieuwe website werd ook de fotografie voor ACE Courier & Transport opgepakt. Zo is het koeriersbedrijf nu in het bezit van prachtige foto’s die zowel in de website als in andere uitingen (bijvoorbeeld brochures) gebruikt kunnen worden.

Belangrijk onderdeel in de nieuwe website is de online adviseur. Afhankelijk van het formaat, de aantallen, de ophaal- en afleverlocatie en de haast die men heeft met het bezorgen, adviseert de website nu welke koeriersdienst het beste aansluit bij de wensen van de klant. Daarbij kunnen zij direct een offerte aanvragen vanuit de online adviseur. “Erg handig voor de klanten, die nu snel een juiste offerte aan kunnen vragen” vertelt Martin Spijkers. “Dat blijkt ook wel uit de resultaten. We zijn inmiddels een week verder en ik heb al 9 offerteaanvragen mogen ontvangen!”.

ipsis en ACE in de toekomst

ipsis zal een belangrijke rol blijven spelen in de marketing van ACE Courier & Transport. Enerzijds als adviseur en anderzijds ook in de strategische en uitvoerende rol waarin ipsis plaats kan nemen. “Daarnaast ben ik erg blij met Add Social, een bedrijf gelieerd aan ipsis. Zij gaan mijn social media oppakken en professionaliseren, zodat we ook via deze kanalen meer leads (en klanten) kunnen genereren” voegt Martin Spijkers toe.

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700