Bij accountants denk je waarschijnlijk aan een grijze uitstraling en een duf kantoor. Maar bij Accountant Vast is daar absoluut geen sprake van. Zij zien hun accountants als super helden met ieder een eigen kracht. Dit moest terug komen in de nieuwe website. De accountancy moest anders worden aangeboden, maar wel vertrouwen en betrouwbaarheid uitstralen. Deze factoren samen resulteren in een speciale en prachtige website.

Fris en vertrouwd

Accountant Vast is een frisse en hippe accountancy. Zij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op hun kracht, namelijk ondernemen. Alle administratie taken worden door hun kantoor min of meer automatisch verwerkt. Daarnaast behoren zij al 2 jaar op rij bij de beste 15 innovatie accountants- en administratiekantoren van Nederland. De website was toe aan vernieuwing en voor de ontwikkeling van de nieuwe website koos Accountant Vast voor ipsis. Henk Kenter van Accountant Vast legt uit waarom: “Wij vinden een klik erg belangrijk, maar ook de uitstraling van het bedrijf. Het gesprek met Vincent en de al geleverde werkzaamheden van ipsis voor andere klanten was zeer positief. Wij hadden vooraf al vertrouwen in de aanpak van ipsis en de te verwachtte prestatie”.

Er werd direct een ontwerp gemaakt door onze vormgeefster Rixt, dat moest voldoen aan een aantal eisen. “De website moest vernieuwd zijn binnen de branche waarin wij werken, maar ook fris, hip, kort en krachtig zijn”, legt Henk uit. “Accountancy kan ook anders worden aangeboden, maar daarbij moeten wel de vertrouwdheid en betrouwbaarheid bewaard blijven”. Daarnaast moesten de beelden en foto’s op de website pakkend zijn en eraf knallen.

Helder en duidelijk presenteren

Naast de speciale vormgeving was het de wens om de pakketten die Accountant Vast aanbiedt duidelijk en helder te presenteren. De mogelijkheid om een pakket direct aan te vragen moest dan ook op de website komen. De website bevat op iedere pagina een aanvraagformulier, zodat de websitebezoeker direct het gewenste pakket kan aanvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerteaanvraag van diensten op maat aan te vragen.

De prachtige superheldenfoto’s op de website van Accountant Vast zijn gemaakt door fotograaf Bas Zwerver van Groeier. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze foto’s zo mooi mogelijk uitkomen en zo optimaal mogelijk worden weergegeven.

Opvallend en anders

De vormgeving van de website is anders dan anders. Er is veel aandacht aan besteedt en het past goed bij Accountant Vast: modern, met de tijd mee, innovatief en krachtig. Over de manier waarop het project is aangepakt door ipsis is Henk erg tevreden. “Het was een prettige manier van werken. Bij ons stond de kwaliteit voorop en dankzij de duidelijke projectaanpak zijn alle stappen goed gevolgd en hebben wij de gewenste kwaliteit gekregen”. Ook over de samenwerking is hij erg tevreden: “we hebben voornamelijk met Rixt samengewerkt en dat is meer dan goed bevallen. Rixt heeft met al haar kennis en geduld al onze wensen verwerkt. Haar advies over de uitstraling en inrichting van de site hebben wij van harte opgevolgd. Hierdoor staat er een pracht van een nieuwe website”.

Benieuwd geworden naar de superhelden van Accountant Vast en de prachtige nieuwe website?

Bekijk het resultaat

Bekijk de website
Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700