De afgelopen tijd hebben wij alles behalve stil gezeten. Er is hard gewerkt aan nieuwe websites, prachtige ontwerpen en marketingstrategieën. De afgelopen tijd hebben we drie mooie WebStart websites voor verschillende klanten online gezet. Bekijk hier het eindresultaat.

Vendris

Harry Dijkhuis van Era Makelaars klopte bij ipsis aan met een nieuw idee; Vendris. Vendris helpt kopers en verkopers verder op de woningmarkt. Door eerst de woning te verkopen en daarna pas een nieuwe woning aan te kopen. Daarmee vergroten ze de kansen en beperken de risico’s.

De naam was al bedacht. Aan ipsis de taak om een goede pay-off, huisstijl, branding, animatie en website neer te zetten. Vanuit een brainstorm met het team kwam de pay-off naar voren: ‘Maak je woonwensen waar’. De start van Vendris was geboren en om dat vorm te geven is een goed logo en sterke huisstijl essentieel. Designer Rixt heeft haar handen uit de mouwen gestoken en heeft diverse logo’s ontworpen. Vanuit alle ontwerpen is er 1 winnaar naar voren gekomen.

Goede content en pakkende animatie

Het gekozen logo vormde de basis voor de website. Er is gekozen voor een WebStart website die aan alle eisen van een goede website voldoet en over voldoende call-to-actionmogelijkheden beschikt. De website moest uiteraard ook voorzien worden van goede content. Er zijn websiteteksten geschreven, geschikte beelden gezocht en ook over de indeling van het menu is nagedacht. Om de werkwijze van Vendris nog beter uit te kunnen leggen heeft vormgeefster Annemieke een animatie hierover gemaakt. Deze animatie vertelt heel duidelijk en op een leuke manier wat Vendris is en doet.

Een vliegende start

Om Vendris meer zichtbaarheid te geven en kenbaar te maken onder de doelgroep is er een marketingstrategie opgesteld. Dit vormt de basis van de marketingwerkzaamheden die ipsis voor Vendris gaat uitvoeren. De eerste campagnes draaien al en geven Vendris een vliegende start!

Kemperbouw

De website van bouwbedrijf Kemperbouw was nodig aan vervanging toe. Met een moderne WebStart website van ipsis kunnen zij weer even vooruit! De website heeft een frisse uitstraling en heeft voldoende ruimte om mooie beelden van projecten te kunnen delen. De website is daarom ook voorzien van een projectenmodule. Dankzij deze module is het mogelijk om projecten op een mooie en overzichtelijke manier op de website te tonen. Onze marketeer Melissa heeft voor de livegang van de website een aantal extra projecten uitgewerkt en deze samen met goed beeldmateriaal op de website geplaatst.

Gebruiksvriendelijk

Kenmerkend aan de WebStart websites van ipsis is de gebruiksvriendelijkheid. De websites zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor de websitebezoeker, maar ook voor de beheerder. Alle websites van ipsis worden gebouwd in Umbraco. Dit is een heel fijn CMS om mee te werken en veel gebruikers weten snel hun weg hierin te vinden. Ook voor Kemperbouw hebben we dit CMS ingezet. 

Koppeling met social media

Speciaal aan deze website is een koppeling met Pinterest. Dankzij deze koppeling kunnen we direct beelden vanaf het Pinterestaccount van Kemperbouw tonen op de website. Daarnaast kun je vanuit deze tool direct door naar de Pinterestpagina en nog meer inspiratiebeelden bekijken.

Zaansprint

Ook de verouderde website van Zaansprint mochten we vernieuwen. De vorige website was alweer 5 jaar oud. Voor een website is dat een flinke leeftijd. In al die jaren staat de techniek niet stil en kan de HTML-basis van de website verouderen. Dit heeft weer effect op de vindbaarheid van de website. De techniek van de website is namelijk één van de factoren van SEO. Gelukkig kan drukkerij Zaansprint weer een hele tijd vooruit dankzij de nieuwe WebStart website!

Passend bij de huisstijl en uitstraling

De website is zo ingericht dat het volledig aansluit op de huisstijl en uitstraling van Zaansprint. De groene typerende kleur voor het Zaanse pand komt hierin terug. Ook voor alle producten en diensten die Zaansprint aanbiedt is voldoende ruimte. De website is duidelijk, overzichtelijk en werkt prettig op alle apparaten.

Ben jij toe aan een nieuwe website?

We bieden diverse mogelijkheden als het gaat om websites, waaronder de WebStarts. Deze bieden we al vanaf €395 aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over onze WebStart websites. Je kunt ook direct contact met ons opnemen om je te laten adviseren en informeren.

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Annemieke Kreune Annemieke Kreune
Grafisch vormgever / videograaf
Annemieke Kreune

In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant!

Meer over Annemieke

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

0229272700