Onze oplossingen

Om goed te laten zien wat voor prachtige dingen 020GROEN allemaal maakt heeft ipsis een website ontworpen met veel ruimte voor beeldmateriaal. “Het gevoel van een goede tuin is helaas niet over te brengen op het internet,” vertelt John Koomen. “Om het gevoel een beetje te delen wilden wij veel mooie foto’s en korte heldere teksten”.

De teksten zijn door ipsis geschreven in overleg met 020GROEN. Alle werkzaamheden die zij uitvoeren hebben een eigen plek gekregen op de website. John Koomen: “Wij bedienen particulieren en de zakelijke markt met een hoop specialisaties. Tuin- en landschapsarchitectuur, ecologisch maaiwerk, boomverzorging, dak- en geveltuinen en particuliere tuinen, alles moest een eigen tekst krijgen.”

Een informatieve website

Het verder uitbouwen van de content en het onderhouden van de social media kanalen, zal ook opgepakt worden door ipsis. Door middel van inboundmarketing wordt de website maandelijks voorzien van nieuwe content.  “Tegenwoordig verwacht men een website vol informatie. Samen met ipsis gaan we daar voor zorgen,” verteld John Koomen. “Ik ben er van overtuigd dat de website ons en onze klanten een hoop zal bieden.”

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700