De voordelen van Umbraco

In de eerste plaats is Umbraco gebruiksvriendelijk. Het aanpassen van content is zo eenvoudig dat de meeste mensen geen uitleg nodig hebben wanneer zij het systeem in gebruik nemen. Daarnaast is Umbraco veelzijdig. Niets is onmogelijk. Het ontwerp en de functionaliteiten kennen in Umbraco geen grenzen. Geen enkel ander systeem is zo flexibel.

Umbraco staat bekend om de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot koppelingen met andere systemen. Bijvoorbeeld met een voorraadbeheersysteem, klantportaal of een complexe database. Omdat Umbraco een open source CMS is, wordt het aantal toepassingen en mogelijkheden doorlopend aangevuld. De kwaliteit van het CMS wordt wereldwijd hoog gewaardeerd.

De focus van Umbraco

De focus van Umbraco ligt met name op het bouwen van uitgebreide en complexe platformen op basis van een open source. Dat maakt dit CMS uitermate geschikt voor grote organisaties, die een meer complexe website nodig hebben. Maar ook kleine bedrijven maken graag gebruik van het sterke en veelzijdige systeem achter Umbraco. ipsis heeft om die reden de WebStarts ontwikkeld. Vaste pakketten voor een vriendelijke prijs, die het mogelijk maken om ook als kleine ondernemer te profiteren van de veelzijdigheid van Umbraco. 

Met Umbraco hebben designers en developers veel vrijheid om het CMS helemaal naar de wens van de klant in te richten.

Vergelijking met Wordpress

Wordpress en Umbraco zijn beide gratis content management systemen op basis van een open source. Vanwege het aantal plug-ins en bugs is Wordpress over het algemeen een onveiliger platform. Het grote voordeel van Umbraco is de koppeling met Microsoft. Daarnaast wordt er ontwikkeld in C# EN .NET. Umbraco biedt ongekende flexibiliteit in het design.

Geregistreerd partner van Umbraco

Met Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars en de Umbraco Registred Partner status garanderen wij de kwaliteit van het ontwikkeltraject bij ipsis. Leuk detail: grote bedrijven zoals Microsoft, Warner Bros, Peugeot en Heinz hebben allemaal een Umbraco website.

Kortom, wij geloven heilig in de kwaliteit van Umbraco en bouwen voor jou graag een mooie nieuwe website in dit veelzijdige CMS. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700