Samenvatting 

Waar je goed in bent ook goed naar voren laten komen. Accountant Vast, winnaar van de Exact Cloud Award, is een sterke partner met een grote, adviserende rol. Om dat meer te benadrukken namen wij hun website flink onder handen.  

Als expert in de zakelijke, financiële dienstverlening zorgt Accountant Vast voor gemak. Onder meer door automatisering, waardoor bedrijven eenvoudig en snel verkoopfacturen maken en versturen, banktransacties verwerken en salarisadministratiewijzigingen doorgeven. Daarbij verliezen ze deskundig advies geven niet uit het oog.  

De uitdaging  

De huidige website was meer gericht op de verkoop van hun dienstenpakket. Ook de look-and-feel had een one shop-uitstraling. Hun grote, adviserende rol kwam te weinig naar voren. Daarnaast was de wens om meer grote klanten aan te trekken. Met die uitdaging gingen wij aan de slag.  

Ook een uitdaging?

Onze oplossing 

Met de bevindingen uit de strategiesessie hadden we een goed vertrekpunt. Met een aantal richtingen gingen we verder en van daaruit ontstond een maatwerkontwerp met veel ruimte voor bewegende elementen en meerdere kleuren. Daarmee krijg je meer beleving in de website, kun je de kijkrichting sturen en heb je de mogelijkheid om belangrijke content te benadrukken. Ook zetten we de diensten uiteen en ruimden we plek in voor waardevolle klantcases. Daarmee brachten wij hun adviserende rol beter naar voren.  

Een leuk weetje: een aantal beelden is gegenereerd met AI, waaronder het hoofdbeeld op de homepage. De klant was hier dusdanig van gecharmeerd dat een fotograaf werd ingeschakeld om het concept uit te voeren.   

Gebruikte oplossingen:

Website Maatwerkoplossing

Het resultaat

Vlak nadat de website live ging, kreeg Account Vast veel lovende reacties. De directeur Henk Kenter plaatste het feestelijke moment op LinkedIn en kwam via deze post direct in contact met een potentiële, grote klant. Een mooi moment dat de kracht van social media benadrukt.  

En doordat we de website met het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco hebben gebouwd, kan de klant ook zelf, snel en eenvoudig, aanpassingen in de content doorvoeren. Benieuwd welke voordelen Umbraco nog meer heeft? Je leest het op onze pagina ‘Zo bouwen wij jouw droomwebsite’. 

De Exact Cloud Award

De Exact Cloud Award wordt uitgereikt aan accountants- en administratiekantoren die zich onderscheiden in innovatie en samenwerking met hun klanten. Account Vast won in 2019 deze landelijke prijs door de combinatie van strakke automatisering, een klantgerichte benadering en het bieden van real-time inzicht.  

Accountant Vast over ipsis

ipsis heeft vorige keer met groot succes de website van Accountant Vast met de superhelden gemaakt. Nu was het tijd voor een volwassener website, met meer accountancy uitstraling. Met veel geduld en veel contactmomenten zijn wij succesvol live gegaan. Oprecht trots op de nieuwe fase waarin wij als kantoor zitten, de website sluit hiervoor naadloos aan en bewijst meteen zijn effect de afgelopen tijd"

Henk Kenter - Accountant vast

Aan dit project werkten:

Niels 1

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Klaas 1

Klaas Hauwert

"Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd!"

Aida 1

Aida de Haan

"Bij ipsis kan ik helemaal losgaan met mijn enthousiasme voor marketing. Ik denk graag mee met de klant en zet graag dat stapje verder om alles eruit te halen wat er in zit. Ik haal mijn energie en voldoening uit het zichtbare resultaat die mijn inspanningen hebben opgeleverd"

Vincent 1

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op