Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Leuk dat je op mijn pagina bent. Ik ben Niels Laan en ben operationeel manager bij ipsis. Met meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen van websites, waarvan 14 jaar bij ipsis, behoor ik nog net niet tot het meubilair. Gelukkig hebben we verder een vrij modern interieur ;-) die goed aansluit bij mijn wil om vernieuwingen op te blijven zoeken en mee te gaan met de tijd. Ik heb daarnaast een diepgaand inzicht in onze processen en projecten, en ik streef er altijd naar om ze soepel en efficiënt te laten verlopen.

Naast mijn rol als operationeel manager, maak ik websitedesigns voor onze klanten. Ik geloof sterk in het belang van een goed ontwerp, om de boodschap van een bedrijf over te brengen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Buiten het werk ben ik een gepassioneerde koffieliefhebber en een echte barista in wording. Er gaat niets boven het creëren van de perfecte kop koffie om de dag goed te beginnen!

Bij ipsis streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat al onze projecten op rolletjes lopen en onze klanten 100% tevreden zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met je te werken en jouw visie tot leven te brengen.

Mijn laatste projecten:

Stijging in de online zichtbaarheid en betrokkenheid voor Fitnessclub Nederland

door een sterke website te realiseren die gericht is op het inschrijven van nieuwe leden

Grote nieuwe klant binnengehaald bij Accountant Vast

door een sterke en converterende website te realiseren

Mijn updates

Blog Trends Ipsis

De webdesign trends voor 2024

minimalistisch.jpg

Minimalistisch webdesign

statistieken

Belangrijke website statistieken

minimalistisch.jpg

Minimalistisch webdesign

statistieken

Belangrijke website statistieken