WebStart of WebControl Webshop met Umbraco

Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten bouwt ipsis jouw webshop in Umbraco. Dit krachtige systeem vormt inmiddels de basis van vele webshops. Net als bij gewone websites, is er ook voor webshops de keuze uit Webstart of WebControl. Bij de WebStart webshop werken wij met door ipsis designers en developers ontwikkelde templates: vaste ontwerpen in een vast formaat, gebaseerd op open source software. Vervolgens wordt de webshop volledig afgestemd op de huisstijl, wensen en doelen van de opdrachtgever. Kies je voor een WebControl webshop? Dan heb je volledige vrijheid in ontwerp en functionaliteiten. Lees hier meer over WebControl.

Ecwid en Vendr Webshop

Om van een mooi Umbraco ontwerp een webshop te maken, wordt gebruik gemaakt van Ecwid of Vendr. Ecwid is een laagdrempelige webshop die veel mogelijkheden biedt. Het is een gebruiksvriendelijk systeem dat automatisering mogelijk maakt. Heb je meer maatwerk wensen? Dan gebruiken wij Vendr. Hiermee kunnen we jouw webshop volledig integreren in het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS.

Backoffice koppeling

Je kunt kiezen voor een webshop met of zonder betaalkoppeling. Kies je voor de betaalkoppeling dan wordt jouw webshop voorzien van de meest geschikte betaalmethode, denk hierbij aan aan iDEAL, PayPal of creditcard.

Wij zijn ervaren in het maken van koppelingen met financiële administraties, ERP en/of CRM systemen. In nauwe samenwerking met de leverancier(s) van jouw bestaande of nieuwe backofficesystemen zorgen wij voor zo min mogelijk administratieve rompslomp bij het exploiteren van je webshop. De webshop wordt zo een geheel geautomatiseerd proces.

Shopboost

Om van jouw webshop een blijvend succes te maken, bieden wij doorlopende ondersteuning. Ons dienstenpakket legt de focus op service. Zo beschik je ook na oplevering van de webshop over de kennis en ervaring van de ipsis developers. Maar ook de marketeers van ipsis staan tot je beschikking. Samen zorgen wij bijvoorbeeld voor een creatieve en resultaatgerichte introductiecampagne.

Wij brengen de webshop onder de aandacht van de doelgroep. Die aandacht houden we vast met onze internetoptimalisatiediensten, waar onder andere online marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO) onder vallen. Wij analyseren het gedrag van de bezoekers. Die informatie wordt gebruikt om de hoogst haalbare conversieresultaten te realiseren.

Wordt jouw doelgroep binnenkort verrast met een functionele en conversiegerichte webshop? Neem vooral contact met ons op. Wij gaan graag met je om tafel.

Primex

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700