Hoe val je nog op als personeel schaars is en de personeelsadvertenties je om de oren vliegen? Misschien heb je zelf ook wel eens een vacature op Facebook geplaatst zonder resultaat. Gelukkig heeft ipsis de oplossing, want met het aangescherpte privacybeleid van Facebook en enorm veel concurrentie in advertentieland is het tijd voor vernieuwing!

Met onze speciale recruitmenttool bereik je de mensen die je echt zoekt. Nog steeds via Facebook en Instagram, maar met de specifieke doelgroepen van onze tool Wonderkind. Hoe dat werkt leggen we graag aan je uit. Het betekent vooral niet schieten met hagel, maar elke euro besteed aan de juiste mensen, die op dit moment een (bij)baan zoeken! 

Met één advertentie de juiste sollicitanten; hoe doen we dat?

 1. We komen binnen één week bij je langs, zodat jij ons kan vertellen wat jouw bedrijf uniek maakt en om van de medewerkers te horen, waarom zij graag bij jou werken.
 2. Als we er toch zijn maken we gelijk geschikt beeld, want hoe relevanter hoe beter. Jouw onderneming en jouw medewerkers zijn het visitekaartje voor het toekomstig personeel.
 3. Je levert ons de vacature aan.
 4. Wij starten jouw campagne. De tool doet de rest.
 5. Potentiële medewerkers laten alleen hun contactgegevens achter. Dit is de snelste manier om snel personeel te werven. Niet een ellendig lange vragenlijst waar je op je mobiel niet doorheen komt of het verzoek om een CV of motivatie, die je op mobiel niet bij de hand hebt, maar snel en mobiel vriendelijk, zodat je in ieder geval weet wie er interesse heeft.
 6. Je ontvangt via ons de gegevens.
 7. Tenslotte bel je ze zo snel mogelijk na om ze vervolgens de sollicitatieprocedure te laten doorlopen of ze direct uit te nodigen voor een gesprek als het klikt! 

Profiteer van onze speciale actie.

Betaal slechts € 450,- voor de gehele campagne. Dit is inclusief:

 • Het eerste gesprek;
 • Fotografie en beeldbewerking;
 • Budget voor één campagne
 • Advertentiemateriaal voor één campagne;
 • Campagne inrichting;
 • Campagne optimalisatie. 
 • Rapportage

Interesse?
Ook wij houden van snel schakelen. Laat nu hier jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

0229272700