Een nieuwe website

De keuze voor een nieuwe website is vaak snel gemaakt. Maar wie laat je de website bouwen? En wat kost dat ongeveer? Hoe lang gaat een website mee? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij gaan graag met je om tafel. Samen met de webdeveloper, de webdesigner en een marketeer ontwikkel je een website die aansluit op de huisstijl en doelen van jouw organisatie. Maar minstens zo belangrijk: je ontwikkelt een website die aansluit op de wensen en het zoekgedrag van jouw doelgroep.

 

WebStart of WebControl 

ipsis bouwt websites in Umbraco, een oerdegelijk, toekomstgericht en uiterst veilig content managementsysteem. Om het gebruik van Umbraco ook voor kleinere bedrijven, ondernemers en zelfs ZZP’ers beschikbaar te maken, hanteren wij vaak eigen templates. Dit zijn onze WebStarts. Deze templates worden door ipsis designers en developers ontworpen en gebouwd. Wil je meer vrijheid in de keuze voor ontwerp en functionaliteiten? Kies dan voor een WebControl website. 

WebStart

Je hebt al een mooie, eenvoudige en goed werkende website vanaf € 1.295,-. Wij ontwikkelen deze websites onder de naam WebStarts, duidelijke pakketten voor een dito prijs. Het template is er al en wij passen het volledig aan in de juiste huisstijl. Menu, kleuren, tekst en beeld zijn allemaal naar wens in te vullen.

Meer informatie over Webstart

WebControl 

De complexere projecten vallen onder de noemer WebControl-websites. WebControl focust zich op maatwerkontwerp en -functionaliteit. Hierbij wordt de website volledig afgestemd op een zeer specifieke en zorgvuldig uitgedachte gebruikerservaring. Denk bijvoorbeeld aan een integratie tussen markten en doelgroepen, producten en diensten, projecten en referenties, maar ook een klantlogin met extra (technische) informatie, waardoor de selfservice wordt vergroot.
Het hele project wordt gerealiseerd op basis van de SCRUM-aanpak.

Meer informatie over Webcontrol

De website is klaar. En dan?

Een mooie website levert pas echt iets op als hij goed gevonden wordt. Goede marketing is hierbij doorslaggevend. Onze marketeers helpen graag bij het opstellen van SEO-vriendelijke webteksten en het verzamelen van aantrekkelijk beeldmateriaal. Daarna wordt de online vindbaarheid vergroot door de inzet van onder andere SEA, landingspagina’s, nieuwsberichten en blogs.

 

Wil je een nieuwe website? Wij adviseren je graag. Neem vooral contact met ons op voor een afspraak.

Onze diensten:

0229272700