Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je alle antwoorden op jouw vragen. Toch jouw vraag of het juiste antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Websites

Er gaat iets mis op mijn website, wat moet ik doen?

Oei dat is vervelend! Is jouw website gebouwd door ipsis? Stuur dan een mailtje met een duidelijke omschrijving van het probleem naar servicedesk@ipsis.nl, wij proberen om het zo snel mogelijk op te lossen. Controleer ook onze servicewebsite of er niet toevallig op dat moment een storing of gepland onderhoud is. 

Ik ben mijn wachtwoord van Umbraco vergeten

Kan gebeuren! Stuur een mailtje naar servicedesk@ipsis.nl, dan ontvang je van ons een nieuw wachtwoord. 

Hoe leg ik een domeinnaam vast?

Heb jij dé perfecte domeinnaam gevonden? Wij helpen je graag met het vastleggen of eventueel overnemen van de domeinnaam. Neem contact met ons op, zodat wij jou hierbij kunnen ondersteunen.

Ik wil extra functionaliteit in mijn website, wat zijn de mogelijkheden?

Er is heel veel mogelijk! Dankzij de veelzijdigheid van Umbraco kunnen we diverse functionaliteiten toevoegen, zodat de website weer volledig naar wens is. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe maak ik mijn website goed vindbaar?

Jouw website goed vindbaar maken heeft met meerdere factoren te maken. De website moet optimaal werken, de content uniek en relevant, de juiste zoekwoorden moeten terug komen op de website en ga zo maar door. Wil jij hier ondersteuning bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag!  

Wat kost een website?

Wij bouwen al websites vanaf €395. Maar het prijskaartje van een website is afhankelijk van meerdere factoren, geen een website is immers gelijk. In dit artikel lichten wij toe welke factoren meespelen bij het bepalen van de prijs.

Wat is het verschil tussen WebStart en WebControl websites?

WebStart websites bieden veel mogelijkheden, maar worden wel binnen bepaalde kaders gebouwd. Bij WebControl websites zijn er geen kaders, die bepalen we namelijk samen. Lees hier meer over WebStart websites of klik hier voor meer informatie WebControl websites.

Waarom bouwen jullie met Umbraco?

Wij gebruiken Umbraco omdat het een veelzijdig, veilig en gebruiksvriendelijk content managementsysteem is. Het toevoegen, veranderen of verwijderen van content op de website wordt hierdoor heel makkelijk. Daarnaast hebben onze designers en developers met Umbraco veel vrijheid om het CMS helemaal naar jouw wensen in te richten. Lees hier meer over Umbraco.

Marketing

Hoe werkt Google AdWords?

AdWords is het advertentieprogramma van Google. Met dit programma kunnen advertenties worden ingericht waarmee jij zichtbaar wordt in de zoekmachine. Elke keer als er een zoekopdracht wordt gestart in Google vindt er achter de schermen een veiling plaats. Tijdens deze veiling wordt bepaald welke adverteerder op welke plaats in Google wordt getoond. De combinatie van het bod wat jij inzet op de zoekopdracht, de relevantie en kwaliteit van jouw website en CTR (doorklikratio) bepalen welke advertenties er worden getoond en waar. Wordt er op jouw advertentie geklikt? Dan betaal je. Het kost je dus alleen geld als je ook daadwerkelijk bezoekers op de website krijgt.

Wat betekent SEA?

SEA staat voluit voor Search Engine Advertising. Hiermee worden de betaalde advertenties in de zoekmachine bedoeld. Met deze advertenties kun jij je heel gericht adverteren op een specifieke doelgroep. Lees hier meer over SEA.

Wat betekent SEO?

SEO staat voluit voor Search Engine Optimalisation, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Je verbetert de website zodat je beter wordt gevonden in zoekmachines. Bij SEO draait het zowel om de techniek als de content van de website. De site moet optimaal werken en relevante content bevatten. Lees hier meer over SEO.  

Hoe zet ik social media effectief in?

We kunnen niet meer om social media heen. Zowel persoonlijk als zakelijk wordt er veel gebruik gemaakt van de verschillende social mediaplatformen. Ook voor jou als ondernemer is het belangrijk dat je hier zichtbaar bent. Door een gericht en strategisch social mediaplan op te stellen kun jij de verschillende kanalen effectief inzetten. Lees hier meer.

Hoe krijg ik meer respons op mijn e-mailings?

Een succesvolle e-mailing hangt af van meerdere factoren. Het start met een aantrekkelijk onderwerp, de trigger waarmee je ontvangers kunt stimuleren om de mail te openen. De ontvanger verwacht iets vanuit de onderwerpregel, zorg er daarom ook voor dat je doet wat je zegt. Een ander belangrijke factor is de dag en het tijdstip waarop de e-mailing wordt verzonden. Lees hier meer over e-mailmarketing en hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Wat is DM of Direct Mailing?

Direct mail is een vorm van direct marketing. Hierbij bereik je (toekomstige) klanten op een makkelijke en directe manier. Met direct mail leg je op een hele persoonlijke manier contact met de doelgroep. Dit doe je per post met een mooie brochure, een opvallende flyer of duidelijke brief. De mogelijkheden die je per post kunt versturen zijn eindeloos en daarom leent direct mail zich uitstekend voor een creatieve invulling. Lees hier meer over direct marketing. 

Creatie

Wat is een responsive webdesign?

Een responsive webdesign is het webdesign zo maken dat het op elk formaat scherm goed leesbaar en bruikbaar is. De website past zich aan op het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Zo wordt jouw website op ieder apparaat optimaal weergeven. Alle websites die door ons worden ontworpen en gebouwd zijn responsive.

Hoe maak ik een goed logo?

Een logo ontwerpen is iets wat je niet moet onderschatten. Het is vaak lastiger dan gedacht. Een logo is goed als het voldoet aan de volgende punten:

  • Herkenbaar
  • Eenvoudig
  • Tijdloos
  • Flexibel
  • Passend bij het bedrijf

Kom jij er zelf niet helemaal uit? De handen van onze designers jeuken om jou te helpen! Neem contact met ons op.

Wat kunnen jullie ontwerpen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze designers ontwerpen: logo's, huisstijl, flyer, brochures, websites, beursstands, visitekaartjes, posters, reclameborden, autobelettering en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Niets is onmogelijk en wij ondersteunen jou hier graag bij!

Ik heb zelf al een logo bedacht, kunnen jullie dat uitwerken?

Dat kan zeker, wij denken graag met jou mee. Samen komen we tot een logo dat volledig naar jouw wens is. 

Overige brandende vragen

Hoe stel ik mail in op mijn telefoon?

Wij hebben handleidingen gemaakt per besturingssyteem. In de handleiding lees je stap voor stap hoe je zelf de mailbox instelt op jouw telefoon. De handleidingen vind je hier

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Dat kan zeker! Wij gaan graag met jou om tafel om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. Vervolgens bieden wij jou een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte aan. 

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700