Samenvatting

Begin dit jaar hebben we de nieuwe website van Knook Vormgevers in Metaal gelanceerd.  Knook Vormgevers in Metaal is een bedrijf met een eigen staal-, rvs- en aluminiumhal. Ze werken diverse productieopdrachten uit voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Naast een productiehal hebben ze ook een eigen showroom waar ze aluminium, stalen en kunststof deuren verkopen.  

De uitdaging

De oude website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van Knook Vormgevers in Metaal. 

  • Ontwerpen van volledige website 
  • Fotografie: projecten, showroom, productiehal en personeel
  • Expertise en hoogwaardige kwaliteit belichten 

Ook een uitdaging?

Onze oplossing

Om tot een goed resultaat te komen hebben wij voorafgaand aan de realisatie van de nieuwe website een aantal gesprekken gehad met Michelle, werkzaam bij Knook. Samen met onze visueel designer Niels hebben we een plan voor de website gemaakt en de wensen doorgenomen. 

Eén van de wensen was om meer eigen beelden van Knook toe te voegen aan de website. Hiervoor hebben we een twee fotoshoots ingepland waarbij we een aantal projecten, de showroom en de productiehal in beeld brachten. Om gestructureerd en efficiënt te kunnen werken hebben we eerst een briefing uitgewerkt waarin staat beschreven wat er allemaal nodig is, op welke locaties er gefotografeerd gaat worden en wat voor planning te verwachten is. Daarnaast wordt de gewenste sfeer en stijl van de foto's weergegeven in een moodboard. 

Gebruikte oplossingen:

Website

Het resultaat

Onze visueel designer, webdevelopers en één van onze marketeers zijn intensief betrokken geweest bij dit project. Onze werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijk en intensief contact, waarbij er aandacht wordt gegeven aan feedback en optimalisatie. 

Als team zijn wij erg tevreden met de samenwerking met Knook Vormgevers in Metaal. Hierdoor hebben wij de nieuwe website in een relatief korte periode succesvol kunnen opleveren.  

Aan dit project werkten:

Niels 1 (1)

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Vincent 1 (1)

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op