Moderne nieuwe website en passende fotografie

Begin dit jaar hebben we de nieuwe website van Knook Vormgevers in Metaal gelanceerd.  

Knook Vormgevers in Metaal is een bedrijf met een eigen staal-, rvs- en aluminiumhal. Ze werken diverse productieopdrachten uit voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Naast een productiehal hebben ze ook een eigen showroom waar ze aluminium, stalen en kunststof deuren verkopen.  

De oude website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van Knook Vormgevers in Metaal. Samen hebben we daarom een nieuwe frisse website ontwikkeld en gelanceerd met bijbehorende sprekende fotografie.

Aanpak 

Om tot een goed resultaat te komen hebben wij voorafgaand aan de realisatie van de nieuwe website een aantal gesprekken gehad met Michelle, werkzaam bij Knook. Samen met onze visueel designer Niels hebben we een plan voor de website gemaakt en de wensen doorgenomen. 

Fotografie

Eén van de wensen was om meer eigen beelden van Knook toe te voegen aan de website. Hiervoor hebben we een twee fotoshoots ingepland waarbij we een aantal projecten, de showroom en de productiehal in beeld brachten.

Om gestructureerd en efficiënt te kunnen werken hebben we eerst een briefing uitgewerkt waarin staat beschreven wat er allemaal nodig is, op welke locaties er gefotografeerd gaat worden en wat voor planning te verwachten is. Daarnaast wordt de gewenste sfeer en stijl van de foto's weergegeven in een moodboard. 

 

Oplevering website Knook  

Onze visueel designer, webdevelopers en één van onze marketeers zijn intensief betrokken geweest bij dit project. Onze werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijk en intensief contact, waarbij er aandacht wordt gegeven aan feedback en optimalisatie. 

Als team zijn wij erg tevreden met de samenwerking met Knook Vormgevers in Metaal. Hierdoor hebben wij de nieuwe website in een relatief korte periode succesvol kunnen opleveren.  

Ben je benieuwd naar de nieuwe website? Neem dan een kijkje op: https://www.knookmetaal.nl/ 

Bekijk het resultaat

Website Knook Vormgevers in Metaal
Naomi Sauer Naomi Sauer
Senior marketeer / fotograaf
Naomi Sauer

Van het bedenken en realiseren van succesvolle reclame-uitingen en campagnes tot het creëren van de juiste ‘brand awareness’. Bij ipsis kan ik onze klanten echt helpen met een marketingstrategie op maat gemaakt. Ik zie de uitdaging om successen te behalen en waarde te creëren voor onze klanten.

Meer over Naomi

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700