Samenvatting

2 jonge ondernemers Josh en Jur zijn samen de broodjeszaak De 7de Hemel begonnen in het Centrum van Hoorn. Hier willen zij nét iets apartere broodjes aanbieden dan er al in Hoorn zijn. In hun broodjeszaak zijn een aantal tafels, maar zij willen ook graag focussen op afhalen en bezorgen. Dus dan is het natuurlijk extra makkelijk als je online kunt bestellen! Zo kwamen zij bij ipsis terecht, zodat we samen een sterke webshop neer konden zetten! 

Onze oplossing

We zijn begonnen met een kick-off waarin we de strategie van de website uitgebreid hebben doorgesproken. Op basis hiervan konden onze marketeer en designer aan de slag! We werken met de webshopoplossing Ecwid waarmee we voor een scherpe prijs een strakke webshop kunnen neerzetten met vele mogelijkheden. Hiervoor heeft onze designer een strak design ontworpen wat past bij de nét iets luxere huisstijl van de broodjeszaak.

Daarna werd er vanuit marketingoogpunt bepaald welke elementen de webshop moest bevatten, zoals overzichtelijke productpagina’s, sterke teksten, mooie beelden en een persoonlijke touch. Alle producten zijn ingevoerd, en de bezorg- en afhaalmogelijkheden werden ingesteld, en na een uitgebreide test was de webshop klaar om live te gaan!

Gebruikte oplossingen:

Webshop

Het resultaat

  • Een strakke webshop waar je gemakkelijk je broodje en sapje kunt bestellen
  • Eenvoudig te beheren door Josh en Jur zelf, zodat zij de voorraad kunnen aanpassen, producten kunnen toevoegen of de webshop kunnen sluiten op feestdagen
  • Een goed resultaat in Google: gemiddeld 85 vertoningen per dag met een goede CTR!
85
Vertoningen per dag
14 %
Gemiddelde CTR

Aan dit project werkten:

Annemieke 1

Annemieke Kreune

"In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant!"

Vincent 1

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Puck 1

Puck Holshuijsen

"Als developer ben je nooit uitgeleerd en dat maakt elke dag weer anders"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op