Samenvatting

Al meer dan 30 jaar creëert B&E Catering onvergetelijke culinaire ervaringen en organiseren ze evenementen op topniveau in de regio Amsterdam. Niet alleen binnen hun eigen locaties, maar op alle locaties kunnen zij jouw bedrijfsfeest verzorgen. Door hun ervaring en netwerk aan betrouwbare toeleveranciers kunnen ze bedrijven volledig ontzorgen in het organiseren van evenementen. 

De uitdaging

Om deze unieke events op de juiste manier te presenteren, zochten ze naar een website die hun visie weerspiegelt. Hun voormalige WordPress-website was standaard en verouderd, waardoor hij niet langer aan hun verwachtingen voldeed. Daarom besloten ze de expertise van ipsis in te schakelen om zo hun online presentatie naar een hoger niveau te tillen.

Ook een uitdaging?

Onze oplossing

We zijn gestart met een uitgebreide intake, waarbij we zijn ingegaan op de wensen en eisen van B&E Catering. Ons team heeft zich vervolgens gericht op het ontwerpen van een website die niet alleen functioneel en aantrekkelijk is, maar ook de essentie van hun evenementen weerspiegelt.

Om de sfeer van hun exclusieve events direct over te brengen, hebben we gekozen voor een video in de header. De gehele website is ontworpen met een focus op visuele impact. We hebben bewegende elementen geïntegreerd, zoals dynamische achtergronden en tekst, om de beleving te versterken.

Gebruikte oplossingen:

Website

Het resultaat

  • Een strakke website die perfect aansluit bij de beleving van de events die B&E Catering organiseert.
  • Verbeterde zichtbaarheid in de Google-zoekresultaten: een forse stijging in het aantal vertoningen vergeleken met de oude website.
  • Een stijging in het gemiddelde CTR en het gemiddeld aantal klikken in Google.
  • Een meertalige website beschikbaar in het Nederlands en Engels.
458 %
Stijging in het aantal klikken
333 %
Stijging in het aantal vertoningen
16 %
Stijging in de gemiddelde CTR

B&E Catering over ipsis

Wij zijn zeer tevreden over de website. Ook de samenwerking om de website te bouwen is erg fijn verlopen"

Youp Hesta - B&E Catering

Aan dit project werkten:

Niels 1 (1)

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Vincent 1 (1)

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op