Sponsoring

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij bij ipsis erg belangrijk. Daarom ondersteunen wij met plezier en liefde verschillende organisaties, verenigingen en goede doelen.

Tjommie

Wij zijn in contact gekomen met stichting Tjommie. Dit goede doel biedt kinderen in armoede een kans op een betere toekomst. Kinderen in rurale townships in Zuid-Afrika krijgen dankzij Tjommie toegang tot de meest basale levensbehoeften. Hierbij kun je denken aan schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig thuis. Maar ook activiteiten als zang, dans en sport worden aangeboden. Wij sponsoren en leveren het onderhoud en support aan de website van Tjommie.

Hemony

Hemony is een historische vereniging dat zich inzet om het cultureel erfgoed in Avenhorn, De Goorn, Grosthuizen, Oudendijk en Scharwoude te bewaken. Daarnaast bewaren zij gegevens voor het nageslacht. Hierdoor blijft het verleden van deze dorpen leven in het heden. ipsis sponsort een deel van de websitebouw en de hosting van de website aan Hemony.

Rotary Koggeland

Rotary Koggenland is een club gevormd door enthousiaste mensen waarbij persoonlijke ontwikkeling en inzet voor de (lokale) gemeenschap centraal staan. Daarnaast bieden zij financiële steun aan diverse goede doelen met binding binnen Koggeland. ipsis ondersteunt Rotary Koggenland bij projecten met vormgeving, zoals posters en banners.

Brede School

Bij de Brede School Grote Waal is het doel om kinderen hun eigen talenten te laten ontdekken en ze zelfvertrouwen geven. Kinderen en ouders/verzorgers kunnen bij de school terecht voor vragen, hulp of activiteiten. Hun missie is om er samen voor te zorgen dat de wijk leefbaar is en de kinderen hier nog jaren van kunnen profiteren. ipsis verzorgt de hosting van de website van de Brede School Grote Waal.

Zonnewijzer

Openbare Basisschool De Zonnewijzer wil kinderen helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze goed voorbereid kunnen doorstromen naar het vervolgonderwijs. Naast de lessen op school zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten binnen en buiten de basisschool. Daarom heeft ipsis samen met Encis shirts gesponsord aan de leerlingen. Deze shirts kunnen zij gebruiken tijdens toernooien, de avondvierdaagse en andere sportactiviteiten. Wij wensen de leerlingen van De Zonnewijzer veel plezier en sportief geluk met deze shirts!

Showband Hoorn

Showband Hoorn is een muziekvereniging uit onze eigen stad. De showband treedt zowel in het binnen- als buitenland op en verzorgt hier diverse taptoes, streetparades en optochten. Eén van onze medewerkers speelt zelf in de showband en wij dragen de Showband Hoorn daarom graag een warm hart toe als sponsor!

Stichting By Nature Films

Stichting By Nature Films vertelt in haar documentaires over (inheemse) volkeren en mensen en organisaties die het aandurven om invloedrijk te zijn en een positieve verandering teweeg brengen voor een eerlijkere wereld. Deze prachtige stichting maakt prachtige documentaires en vertelt daarmee echt een verhaal. Wij steunen Stichting By Nature Films en hebben een mooie website gesponsord. 

0229272700