In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant"

Elke dag en elk ontwerp is anders, en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Ik heb in mijn carrière diverse paden bewandeld. Zo heb ik een sterke creatieve basis gelegd tijdens mijn studie aan de kunstacademie, daarnaast heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse bureaus waar ik heb gewerkt. Al deze ervaringen en vaardigheden zet ik nu dagelijks in om voor klanten het beste resultaat te behalen.

Het ene moment werk ik samen met een marketeer aan een pakkende social media-campagne. Het volgende moment sta ik met mijn voeten in het gras een prachtige bedrijfsvideo te filmen. Op deze manier blijf ik creatief uitgedaagd en geprikkeld.

Of het nu gaat om het bedenken van een vernieuwend concept, het perfect in beeld brengen van een bedrijfsverhaal, of het creëren van een heldere visuele ervaring. Mijn doel is om steeds de mooiste en effectiefste vormgeving te realiseren.

Mijn creativiteit en kunstzinnige achtergrond zorgen ervoor dat ik buiten de gebaande paden denk en uniek werk lever. Dit alles zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier en passie aan het werk ga, en onze klanten steeds weer verras met originele en inspirerende projecten.

Mijn laatste projecten:

Een vliegende start voor nieuwe Broodjeszaak De 7de Hemel

door een converterende webshop te maken die goed scoort in de Google zoekresultaten

Nieuwe website Stichting Landzijde

Mijn updates

web-template-website-design-concept (1).jpg

De webdesign trends voor 2022

image-upload-concept-landing-page_23-2148300616.jpg

Rechtenvrije afbeeldingen op social media: wat mag wel en wat niet?

infographics.jpg

Waarom jij infographics zou moeten gebruiken

image-upload-concept-landing-page_23-2148300616.jpg

Rechtenvrije afbeeldingen op social media: wat mag wel en wat niet?

infographics.jpg

Waarom jij infographics zou moeten gebruiken