Alle vestigingen binnen 1 cms

Fitnessclub Nederland had de wens om niet 1 nieuwe website, maar 7 nieuwe websites binnen 1 CMS te laten maken. Er moest een corporate website voor Fitnessclub Nederland komen en individuele websites voor de 6 vestigingen. Deze uitdaging ging ipsis graag aan!

Het resultaat

Speciaal ontwerp

Fitnessclub Nederland is een fitnesscentrum met diverse vestigingen in Nederland. Ze bieden verschillende lessen aan en hebben een gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur. De wens van Fitnessclub Nederland was om een corporate website te laten bouwen en daarnaast ook voor iedere vestiging een individuele website, maar wel binnen hetzelfde CMS. Hiervoor klopten zij aan bij ipsis. Uiteraard namen wij deze uitdaging graag aan en was de eerste stap het bespreken van de wensen en het ontwerp.

Speciaal ontwerp van de websites

Het ontwerp van de website is volledig op maat gemaakt voor de Fitnessclub. Zo komt de boog van het logo terug in de website. Alle websites hebben dezelfde stijl, waardoor het echt één geheel wordt. Om de website wat extra’s te geven zijn er video’s gemaakt door Filmmacht, deze worden op iedere homepage getoond. Daarnaast schuiven de lopende acties in beeld, waardoor ze extra opvallen.

Op iedere pagina hebben de websitebezoekers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een gratis proefles. Deze inschrijfformulieren zijn ontworpen om de conversies te stimuleren. Via de hoofdpagina van Fitnessclub Nederland kan je gemakkelijk door naar de voor jou relevante vestiging. Je krijgt direct een overzicht van alle Fitnessclubs in Nederland, waardoor je snel uitkomt waar je moet zijn. Daarnaast is de mogelijkheid tot direct inschrijven in de website gebouwd. Je selecteert de club waarbij je wilt gaan sporten, vult jouw gegevens in, kiest voor de gewenste abonnementsvorm en je bent direct ingeschreven.

Alle lessen duidelijk in beeld

Een belangrijk onderdeel van de websites zijn de lessen. Op iedere website van de vestigingen worden de lessen duidelijk weergeven. Op de homepage staan per vestiging de lessen die nu bezig zijn en die straks gaan beginnen weergegeven. Dit schema werkt op tijd en toont welke lessen er die dag worden gegeven. Daarnaast heeft iedere vestiging een eigen lesrooster waar overzichtelijk wordt weergeven welke les wanneer is, op welke dag en welk tijdstip. Het is mogelijk om een filter toe te passen op het rooster, zodat je alleen de lessen in het rooster ziet waar jij interesse in hebt.

In goede samenwerking met Add Social en Fitnessclub Nederland zijn er mooie websites tot stand gekomen, die perfect aansluiten bij de stijl van Fitnessclub. 

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de website

Werken met scrum:

“Door gericht de openstaande punten keer op keer af te werken en te opereren met een beperkt aantal mensen op vaste tijdstippen, verliep het proces snel en vlot

Jan Heddes
Salco bv - Zwaagdijk
Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

0229272700