De vorige website van Baloe deed geen recht aan de kwaliteit van de geboden kinderopvang, de USP’s van Baloe en de visie op kinderopvang die de organisatie heeft. Dat was voor Baloe de voornaamste reden om voor een nieuwe website te gaan. Bovendien was de website verouderd en werd het tijd voor iets nieuws. Fris, vrolijk en passend bij Baloe. ipsis ging aan de slag en het resultaat is sinds begin november online te bewonderen.

De start van het project

Bij aanvang van het project werd een uitgebreide scrumsessie georganiseerd. Vanuit Baloe was daar onder meer de directie, een personeelsfunctionaris en een ouder bij aanwezig. ipsis bracht een webdesigner, een developer en een marketeer mee. Alle gewenste functionaliteiten werden in kaart gebracht en er werd gesproken over beeldmateriaal, kleuren, sfeer en tone of voice. De wensen van Baloe en uitkomsten van de brainstorm werden vertaald in een helder plan van aanpak met offerte.

De uitvoering van het project

Het ontwerp van de website werd gemaakt en ging voor controle naar Baloe. Zij waren meteen enthousiast. De puntjes werden op de i gezet en het ontwerp ging naar de developer. Toen de website technisch gereed was, werd de content geplaatst. De website is uitgebreid getest, ook op mobiele apparaten, en bugs werden verholpen. Baloe heeft zelf een fotograaf ingeschakeld om de headerfoto’s te maken. Stukje bij beetje kwam de livegang dichterbij. Uiteindelijk ging de website live op de dag dat er een groot personeelsfeest was georganiseerd. Tijdens het feest is de nieuwe website officieel gelanceerd.

Het CMS en online marketing

De website is, zoals alle websites van ipsis, gebouwd in Umbraco. De medewerker die door Baloe is aangewezen om de website te onderhouden heeft een uitgebreide instructie gekregen en kan nu zelf aan de slag. Daarnaast biedt ipsis doorlopende marketingondersteuning om de vindbaarheid van de website te verhogen, maar ook op het gebied van offline communicatie.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de nieuwe website
Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Dave Jonker Dave Jonker
Manager development
Dave Jonker

Mijn specialisatie ligt bij het ontwikkelen van websites en cross-platform apps. Hiervoor maak ik gebruik van diverse Microsoft technologieën. Ik vind het geweldig om nieuwe technologieën te ontdekken en toe te passen binnen onze bestaande ontwikkelstrategie.

Meer over Dave

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700