Samenvatting

De vorige website van Baloe deed geen recht aan de kwaliteit van de geboden kinderopvang, de USP’s van Baloe en de visie op kinderopvang die de organisatie heeft. Dat was voor Baloe de voornaamste reden om voor een nieuwe website te gaan. Bovendien was de website verouderd en werd het tijd voor iets nieuws. Fris, vrolijk en passend bij Baloe. ipsis ging aan de slag en het resultaat is sinds begin november online te bewonderen.

De uitdaging

Bij aanvang van het project werd een uitgebreide scrumsessie georganiseerd. Vanuit Baloe was daar onder meer de directie, een personeelsfunctionaris en een ouder bij aanwezig. ipsis bracht een webdesigner, een developer en een marketeer mee. Alle gewenste functionaliteiten werden in kaart gebracht en er werd gesproken over beeldmateriaal, kleuren, sfeer en tone of voice. De wensen van Baloe en uitkomsten van de brainstorm werden vertaald in een helder plan van aanpak met offerte.

Ook een uitdaging?

Onze oplossing

Het ontwerp van de website werd gemaakt en ging voor controle naar Baloe. Zij waren meteen enthousiast. De puntjes werden op de i gezet en het ontwerp ging naar de developer. Toen de website technisch gereed was, werd de content geplaatst. De website is uitgebreid getest, ook op mobiele apparaten, en bugs werden verholpen. Baloe heeft zelf een fotograaf ingeschakeld om de headerfoto’s te maken. Stukje bij beetje kwam de livegang dichterbij. Uiteindelijk ging de website live op de dag dat er een groot personeelsfeest was georganiseerd. Tijdens het feest is de nieuwe website officieel gelanceerd.

Gebruikte oplossingen:

Website

Het resultaat

De website is, zoals alle websites van ipsis, gebouwd in Umbraco. De medewerker die door Baloe is aangewezen om de website te onderhouden heeft een uitgebreide instructie gekregen en kan nu zelf aan de slag. Daarnaast biedt ipsis doorlopende marketingondersteuning om de vindbaarheid van de website te verhogen, maar ook op het gebied van offline communicatie.

Aan dit project werkten:

Niels 1 (1)

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Jeroen 1 (1)

Jeroen Oostwouder

"Persoonlijke ontwikkeling is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen"

Vincent 1 (1)

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Dave Alt 1

Dave Jonker

"Er is altijd een elegantere oplossing"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op