DOXsupport is al sinds 2009 klant van ipsis. Onlangs trokken zij bij ons aan de bel: de website was verouderd, draaide op html en had geen CMS. Hoog tijd voor een nieuwe website! 

Website met gebruiksvriendelijk CMS

DOXsupport is al sinds 2009 klant van ipsis. Onlangs trokken zij bij ons aan de bel: de website was verouderd, draaide op html en had geen CMS. Hoog tijd voor een nieuwe website dus! Daarnaast had DOXsupport nog meer wensen: naast een nieuwe website was het tijd voor een vernieuwing van het logo en zijn er een folder, visitekaartjes en advertenties gemaakt door ipsis.

DOXsupport is een bedrijf dat zich richt op alle facetten van de documentaire informatievoorziening. Zij zijn gespecialiseerd in het beheren en ontsluiten van informatie, zowel analoog (papier) als digitaal. “Via een voorganger zijn we bij het huidige ipsis terecht gekomen. Wij zijn als het ware meeverhuisd en zijn zo één van de oudste klanten van ipsis. Zij beheren al vele jaren onze website en de domeinregistratie” vertelt Tom Smink, directielid van DOXsupport. “Onze website was na enkele jaren toe aan een upgrade. Daarom hebben wij ipsis, als huisleverancier, gevraagd om met ons mee te denken en een nieuwe site te ontwikkelingen. In het verlengde daarvan is ook onze huisstijl aangepakt”.

Een volledig nieuw design

De nieuwe website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Een strakkere vormgeving met lijnen geeft het geheel een moderne uitstraling. Daarnaast is de website gebouwd met het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. De website is gemakkelijk te beheren. Tom Smink: “over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De site, maar ook de offline stukken, ogen een stuk moderner en spreken meer aan dan de oude. We hebben al veel reacties gehad en onze klanten complimenteren ons met de nieuwe site en bedrijfsfolder”.

De nieuwe website is volledig responsive en heeft een frisse nieuwe uitstraling. Daarnaast is er bij het ontwerp rekening gehouden met conversiemogelijkheden. Bezoekers van de website kunnen gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier en sollicitanten kunnen direct via de website solliciteren.

Open communicatie en prettige samenwerking

“Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij veel contact gehad. Er is constructief overleg geweest over de ontwerpen en functionaliteit. Wij zijn goed ondersteund en door de korte lijnen was er altijd snel een oplossing” aldus Tom Smink. “De open communicatie en de souplesse om aan onze wensen gevolg te geven hebben wij als uitermate positief ervaren”.

Benieuwd naar het gebruiksvriendelijk CMS? lees hier meer over het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS waarmee deze website is gebouwd.

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

0229272700