Samenvatting

DOXsupport is al sinds 2009 klant van ipsis. Onlangs trokken zij bij ons aan de bel: de website was verouderd, draaide op html en had geen CMS. Hoog tijd voor een nieuwe website dus! Daarnaast had DOXsupport nog meer wensen: naast een nieuwe website was het tijd voor een vernieuwing van het logo en zijn er een folder, visitekaartjes en advertenties gemaakt door ipsis.

De uitdaging

DOXsupport is een bedrijf dat zich richt op alle facetten van de documentaire informatievoorziening. Zij zijn gespecialiseerd in het beheren en ontsluiten van informatie, zowel analoog (papier) als digitaal. “Via een voorganger zijn we bij het huidige ipsis terecht gekomen. Wij zijn als het ware meeverhuisd en zijn zo één van de oudste klanten van ipsis. Zij beheren al vele jaren onze website en de domeinregistratie” vertelt Tom Smink, directielid van DOXsupport. “Onze website was na enkele jaren toe aan een upgrade. Daarom hebben wij ipsis, als huisleverancier, gevraagd om met ons mee te denken en een nieuwe site te ontwikkelingen. In het verlengde daarvan is ook onze huisstijl aangepakt”.

Ook een uitdaging?

Onze oplossing

De nieuwe website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Een strakkere vormgeving met lijnen geeft het geheel een moderne uitstraling. Daarnaast is de website gebouwd met het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. De website is gemakkelijk te beheren. Tom Smink: “over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De site, maar ook de offline stukken, ogen een stuk moderner en spreken meer aan dan de oude. We hebben al veel reacties gehad en onze klanten complimenteren ons met de nieuwe site en bedrijfsfolder”.

Gebruikte oplossingen:

Website

Het resultaat

DOXsupport over ipsis

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij veel contact gehad. Er is constructief overleg geweest over de ontwerpen en functionaliteit. Wij zijn goed ondersteund en door de korte lijnen was er altijd snel een oplossing. De open communicatie en de souplesse om aan onze wensen gevolg te geven hebben wij als uitermate positief ervaren"

Tom Smink - DOXsupport

Aan dit project werkten:

Niels 1

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Jeroen 1

Jeroen Oostwouder

"Persoonlijke ontwikkeling is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen"

Vincent 1

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op