Vendr

Deze award-winnende oplossing voor webshops is volledig te integreren in het Umbraco CMS. Dit is het CMS dat wij voor al onze websites gebruiken. In tegenstelling tot de Ecwid webshop is er dan dus maar één plek waar je alles kunt beheren, zowel je website als je webshop.

Het mooie van Vendr is dat het diverse standaardoplossingen biedt, maar dat deze zo opgezet zijn dat het eenvoudig is om eigen code toe te voegen om een webshop technisch naar eigen inzicht in te richten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Enkele voordelen:

  • Het ordermanagement is zeer overzichtelijk opgezet, met kleurcodering voor de orderstatussen. Het is mogelijk hierop te filteren, zodat je je orders eenvoudig kunt beheren.
  • De prestaties van je webshop zijn makkelijk te volgen via een overzichtelijk dashboard. Zo zie je in één oogopslag wat je totale verkopen zijn en wat dat opgebracht heeft, conversie vanuit de winkelwagen, herhaalbestellingen enz.
  • Kortingsacties zijn nog nooit zo eenvoudig geweest om op te zetten.
  • Zeer SEO-vriendelijk. Er zijn vele mogelijkheden om je vindbaarheid te optimaliseren, omdat het gebruik maakt van de SEO-vriendelijke editors en pakketten van het Umbraco CMS.
  • Er zijn geen grenzen. Met Vendr is het mogelijk elk land en elke munteenheid toe te voegen met bijbehorende belastingtarieven.
  • Vendr heeft een ingebouwd systeem om geautomatiseerde e-mails te versturen, zoals orderbevestiging, verzendinformatie en ontvangstbewijzen. Deze zijn ook nog eens volledig aan te passen.

Mogelijkheden

Naast de gebruiksvriendelijkheid biedt Vendr vele (maatwerk)oplossingen voor jouw webshop. Heb je dus hele specifieke wensen, dan is Vendr de oplossing voor jou. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700