Snoobi Analytics

Snoobi Analytics is een professionele webanalyse tool waarmee je inzicht krijgt in de bezoeken aan jouw website of webshop. Met behulp van toegankelijke rapportages ben je in staat om met Snoobi meer leads te genereren, online verkoop te stimuleren en de website af te stemmen op de bezoekers. Met de up-to-date informatie beschik je over alle informatie om jouw online marketinginspanningen te beoordelen. Het programma biedt uitstekende ondersteuning voor sales- en marketingdoeleinden en door de overzichtelijke rapportages die via de tool gemaakt kunnen worden, word je iedere gewenste periode weer op de hoogte gesteld van lopende zaken en ontwikkelingen.

De tool is te vergelijken met Google Analytics, maar heeft toch veel meer voordelen ten opzichte hiervan. Benieuwd wat deze zijn?

Snoobi VS. Google Analytics

Snoobi Analytics biedt daarnaast ook inzicht in de organisaties die jouw website bezoeken. De tool herleidt niet naar personen, maar je ziet wel waar personen werkzaam zijn. Zo kom je erachter welke bedrijven de website hebben bezocht en mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Een meer geavanceerde variant is Snoobi Prospekter, waarin je leads kunt categoriseren en toewijzen aan de opvolger.

Opvolgen van Snoobi rapportage

Bezoekers worden gefilterd op het aantal bezochte pagina’s, waarna wordt gekeken welke pagina’s zij specifiek hebben bekeken. Aan de hand hiervan kan een grove inschatting worden gemaakt van de informatie waarnaar hij/zij op zoek is, zodat opvolging direct een richting heeft. Aan de hand van de informatie die de lead online bekeken is het mogelijk om bijvoorbeeld middels telemarketing of direct marketing contact met de potentiële klant op te nemen. 

Wil je meer weten over Snoobi of een account aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie over Snoobi!

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700