Hoe werkt Leadinfo? 

Met Leadinfo krijg je niet alleen een helder overzicht van de B2B-bezoekers op jouw website, maar ontvang je ook uitgebreide bedrijfsprofielen.  Als je een tool zoekt voor leadgeneratie is Leadinfo een goede keuze.  

Leadinfo is een krachtige tool die essentieel is in jouw salesfunnel en het verschil kan maken tussen het succesvol binnenhalen van waardevolle leads en het missen van kansen. Leadinfo identificeert bedrijven die jouw website bezoeken op basis van hun IP-adres en biedt vervolgens uitgebreide informatie over elk bedrijf.  

Met overzichtelijke dashboards zie je welke pagina's zijn bezocht en hoelang deze zijn bekeken. Hierdoor krijg je snel inzicht in de interesses van de B2B-bezoekers en kun je gericht contact zoeken. Leadinfo werkt samen met meer dan 25 andere applicaties, waardoor je gemakkelijk en snel een koppeling kunt maken met andere tools en apps. 

Zet leads om naar klanten 

Om de tool nog overzichtelijker in te richten, kun je labels toekennen aan de leads en triggers instellen. Zo kun je aangeven wanneer een lead extra interessant is en ontvang je direct meldingen wanneer een lead aan deze criteria voldoet. Je kunt dan direct actie ondernemen. 

Wil je meer informatie over Leadinfo of direct een proefaccount aanvragen? 

Krijg inzicht in de activiteiten van B2B-bezoekers op jouw website en verleid deze bezoekers om klant te worden. Probeer Leadinfo nu twee weken gratis.  

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op