Leadinfo

Benieuwd welke bedrijven jouw website bekijken, waar ze in geïnteresseerd zijn en wat ze op jouw website doen? Leadinfo is hier de perfecte tool voor! Naast dat je een duidelijk overzicht krijgt van de B2B-bezoekers op jouw website, krijg je per bedrijf ook een uitgebreid bedrijfsprofiel te zien. Zo zie je direct in een overzicht wie voor jou interessant is. Dankzij Leadinfo ontdek je nieuwe leads en kun je de eerste stappen zetten in het opvolgen van deze leads.  

Hoe werkt leadinfo?

Leadinfo is een zeer uitgebreide tool en is niet alleen handig om in te zien wie er op jouw website rondkijkt. Het is onmisbaar in jouw salesfunnel en kan het verschil maken tussen het scoren van een goede lead of het mislopen daarvan. Zowel sales, e-commerce als marketing managers gebruiken de tool om te groeien.

Bedrijven die de website bezoeken worden herkent aan de hand van het IP-adres. Vervolgens vind je in Leadinfo alle informatie die jij nodig hebt over het bedrijf. In het overzichtelijke dashboards zie je welke pagina’s er zijn bezocht en hoelang deze zijn bekeken. Leadinfo geeft snel inzicht in de interesses van de B2B-bezoeker, hierdoor kun je de leads gericht opvolgen. De tool is geïntegreerd met meer dan 25 andere applicaties, waardoor je gemakkelijk en snel een koppeling kunt maken met andere tools en apps.

Zet leads om naar klanten

Om de tool nog overzichtelijker in te richten kun je labels toekennen aan de leads en je kunt triggers instellen. Hierin geef je aan wanneer een lead extra interessant is en ontvang je een melding wanneer een lead voldoet aan deze triggers zodat je direct over kunt gaan tot actie.

Leadgeneratie formulier

Om meer leads op de website te genereren biedt Leadinfo een leadgeneratie formulier aan die je snel en eenvoudig op jouw website kunt plaatsen. Het gaat om een pop-up die op de website verschijnt en de bezoeker triggert om zijn of haar contactgegevens achter te laten. Gaat het om een B2B-bezoeker, dan personaliseert de tool de boodschap en wordt de bedrijfsnaam getoond om zo de trigger te versterken.

Leadinfo aanvragen

Wil jij meer leads scoren, weten wat de B2B-bezoeker op jouw website doet en wie deze bezoekers zijn? Dankzij Leadinfo zet jij leads om naar klanten en verhoog je jouw omzet. Probeer Leadinfo nu twee weken gratis. De proef duurt 14 dagen nadat het account is geactiveerd. Vraag hieronder jouw gratis proefaccount aan en ontdek de voordelen van Leadinfo!

Leadinfo aanvragen

Vraag jouw gratis proefaccount van Leadinfo aan.

  • Schrijf me in voor de nieuwsbrief
0229272700