Dit zijn de voordelen van Ecwid 

De webshop is eenvoudig te beheren via een eigen platform dat zowel op desktop als mobiele apparaten beschikbaar is. 

Ecwid heeft verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen uit productopties, diverse soorten verzendkosten en betalingsmogelijkheden, maar zijn er ook koppelingen naar andere verkoopplatformen, zoals Google, Facebook en Instagram Shopping. Op het gebied van marketing heeft Ecwid ook veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde e-mails, zoals een reminder als de winkelwagen niet afgerekend wordt.  

Heeft je webshop een groter bereik dan alleen Nederland? Dan is geen probleem. Ecwid is verkrijgbaar in 45 verschillende talen en kan geautomatiseerd belastingtarieven berekenen op basis van winkel- en klantlocaties. 

Integratie in website voor betere vindbaarheid 

Heb je behoefte om meer te kunnen vertellen over je bedrijf en landingspagina’s te creëren om beter vindbaar te zijn? Dan kunnen we de Ecwid-webshop integreren in jouw website. Het beheer van de webshop blijft in een eigen platform.  

Heb je behoefte aan maatwerk? 

Afhankelijk van jouw wensen zijn er diverse upgrades mogelijk binnen het Ecwid-platform. Is er behoefte aan veel maatwerk? Dan gebruiken wij Umbraco Commerce.  

Wil je meer weten over Ecwid of direct aan de slag? 

Lees hoe wij een goeddraaiende webshop voor jou kunnen bouwen. Onze webdevelopers staan voor je klaar. 

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op