Ecwid

Heb jij behoefte aan een simpele webshop, maar die wel van alle gemakken is voorzien? ipsis realiseert jouw webshop dan met Ecwid. Deze webshop is eenvoudig te beheren via zijn eigen platform dat zowel op desktop als mobiele apparaten beschikbaar is.

Nooit meer een wachtwoord onthouden

Het mooie is dat je voor het inloggen geen wachtwoord nodig hebt. Je logt in met je e-mail en krijgt vervolgens een link naar het beheer waar je je producten kunt aanmaken, wijzigen en je bestellingen en voorraden kunt beheren.

Vele mogelijkheden 

Ecwid heeft veel mogelijkheden m.b.t. productopties en abonnementen, BTW, verzendkosten en betalingsmogelijkheden, maar ook met koppelingen naar andere verkoopplatformen zoals Google, Facebook en Instagram shopping.

Op het gebied van marketing biedt Ecwid meer mogelijkheden. Klanten aan je binden met geautomatiseerde e-mails (Marketing Automation), zoals o.a. een reminder als de winkelwagen verlaten is. Je kunt kortingcoupons aanbieden, via Google adverteren en het klantgedrag analyseren met google Analytics.

Heeft je webshop een groter bereik dan alleen Nederland? Dan is dat ook geen probleem. Ecwid is verkrijgbaar in 45 verschillende talen en kan geautomatiseerd belastingtarieven berekenen op basis van winkel- en klantlocaties.

Integratie in WebStart voor betere vindbaarheid

Wanneer er behoefte is om ook meer te kunnen vertellen over je bedrijf en landingspagina’s te creëren, om bijvoorbeeld je vindbaarheid te vergroten, dan kunnen we de Ecwid webshop integreren in één van onze Umbraco WebStart websites. Het beheer van de webshop blijft in zijn eigen platform.

Jouw wensen

Afhankelijk van jouw wensen zijn er diverse upgrades te verkrijgen binnen het Ecwidplatform. Is er behoefte aan veel maatwerk? Dan gebruiken en adviseren wij Vendr. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Ecwid? Neem dan contact met ons op.

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700