Waarom is social content belangrijk?

Wanneer je scrolt door social media stop je bij een post die jij interessant vindt. De post moet uitnodigend genoeg zijn om te bekeken. Tegenwoordig is er een flink aanbod aan content en moet je dus moeite doen om op te vallen. Daarom is het belangrijk dat jouw post iets met iemand doet en een bepaalde trigger geven om verder te kijken. Die trigger maken wij graag voor je, zodat de ontvanger van het bericht stilstaat bij de boodschap van jouw bericht.

Verschillende soorten content

Je kunt verschillende soorten content delen op social media. Denk hierbij aan video’s, foto’s, animaties, infographics, downloads, blogs, win-acties; er is heel veel mogelijk. Uiteraard is het belangrijk dat de content goed aansluit op jouw doelgroep en doelen. Daarnaast houden wij er rekening mee welke content geschikt is voor welk social mediakanaal. Met een uitgedachte strategie, contentplanning en de juiste doelen zorgen wij ervoor dat de content impact heeft op jouw doelgroep.

Social content creatie uitbesteden

Je maakt actief werk van social media en zet de kanalen in als strategisch marketinginstrument. Met bijbehorende planning, de zogenoemde contentkalender, maar ook met een doelgerichte aanpak. Jij houdt je bezig met je corebusiness en wij gaan aan de slag met jouw social media. We kunnen alles verzorgen van A tot Z: van geschikt beeldmateriaal, tot een pakkende tekst en van video’s tot de juiste campages. Klinkt dat goed? Dan horen wij graag van je. Wij zorgen dat je niet alleen meer likes en volgers krijgt, maar ook nieuwe klanten en dus een hogere omzet!

0229272700