Van missie naar conversie

Goede marketing is niet iets wat je ‘er even bij doet’. Vaak vragen de dagelijkse werkzaamheden en het bedienen van de klanten veel van je. Marketing schiet er dan een beetje bij in. Tenzij je een webdeveloper, een vormgever, een online marketeer, een content marketeer, een mediaplanner en een projectmanager in huis hebt natuurlijk. Want voor de uitvoering van een doelgerichte marketingstrategie heb je veel kennis en creativiteit nodig. 

Wij vinden marketing, communicatie en pr belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering. Niet alleen om nieuwe klanten te bereiken, maar ook om de band met bestaande klanten te behouden en te versterken. Daarom zetten wij onze kennis en ervaring dagelijks in om bedrijven te ondersteunen in de gestructureerde aanpak van marketing en communicatie. Van missie en visie naar doelen en doelstellingen en van een mediaplan en een contentplanning naar een sterk merk en meer conversie. Dat is wat ipsis voor je doet.

Crossmediale aanpak

Bij verschillende doelen passen verschillende communicatiemiddelen. Samenhang is belangrijk en herhaling is kracht. Daarom kiest ipsis meestal voor een sterke combinatie van on- en offline communicatiemiddelen. De inhoud, de toon en de uitstraling worden volledig afgestemd op jouw organisatie. Wij vertellen jouw verhaal. Aan de juiste persoon en op het juiste moment.

Na een kennismaking volgt een intakegesprek. Wij willen namelijk tot in detail weten wat je doet, voor wie je het doet, waarin jij uitblinkt en welke waarden je nastreeft. Deze informatie vormt de basis voor de marketingstrategie. Dat is het pad dat wordt bewandeld. Natuurlijk wordt er onderweg weleens iets bijgesteld. Want de markt verandert en dus beweegt jouw organisatie mee.

Wil je aan de slag met een doelgerichte marketingstrategie? Dan helpen wij je graag. Wij werken samen met jou aan de strategie en als je wilt zorgen wij ook voor de uitvoering ervan. Nodig je ons uit voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op. 

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700