Wat is display marketing?

Display advertenties zijn reclamebanners op websites met beeld (foto of video) en een gerichte boodschap. Het biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties en kan niet ontbreken aan jouw marketingstrategie. Dankzij display marketing krijg je meer naamsbekendheid, kun je afgehaakte webshopbezoekers weer binnen halen middels remarketing en eerdere websitebezoekers overtuigen om over te gaan tot actie. Je kunt eenvoudig en snel jouw bereik verhogen, gericht adverteren en andere marketingcampagnes ondersteunen dankzij displaycampagnes.

De juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment

Display adverteren kan heel gericht. Hierdoor kun jij jouw boodschap aan de juiste personen tonen op het juiste moment. Focus je op bepaalde doelgroepen, onderwerpen, zoekwoorden en plaatsingen. Pas jouw displaycampagne aan op de fase van het verkoopproces waarin jouw klant of doelgroep zich in bevindt. Creëer hier een passende advertentie voor en maak van jouw campagne een succes!

Wil jij display marketing inzetten? De marketeers van ipsis stellen een gericht plan op en creëren effect met een goed uitgedachte displaycampagne. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

0229272700