Google Ads campagne opzetten onderhouden

Ondersteuning nodig bij het opzetten en/of onderhouden van jouw Google Ads campagne/SEA-campagne? Dan helpt één van onze campagnespecialisten je hier graag bij.

Als Google-gecertificeerd bedrijf beschikt ipsis over de meest recente kennis omtrent wijzigingen in Google Ads. Zo weet u zeker dat de Ads-campagne die je door ons laat opzetten of onderhouden, in goede handen is.
 

Google Ads campagne opzetten

Een goed fundament is de basis voor succes. Dat geldt voor jouw onderneming, en ook voor het opzetten van jouw Ads-campagne. De juiste zoekwoorden, de juiste advertenties, de juiste advertentie-extensies en de juiste landingspagina. Onze Ads-specialist houdt rekening met al deze aspecten om jouw Google Ads-campagne zo goed mogelijk op te zetten.
 

Google Ads campagne onderhouden

Het op de juiste wijze onderhouden van jouw Google Ads-campagne is nét zo belangrijk als een goede opzet. Door de campagne te optimaliseren worden onnodige klikken (en kosten) uitgesloten, waardoor het verkeer relevanter wordt.

Het onderhouden van jouw Google Ads-campagne kan bij ipsis op verschillende manieren. Wil je doorlopende ondersteuning, dan kies je voor een abonnement. Wil je nergens aan vast zitten, dan kun je kiezen voor een 10-urenkaart (€ 770) aan te schaffen of het onderhoud op nacalculatie uit te laten voeren.

Meer informatie over Google Ads? Bekijk onze productpagina.

0229272700