Wij kunnen de juiste foto’s voor jou maken welke uiting geven aan je concept. Indien de fotografie persoonlijkheid moet uitstralen dan kunnen bijvoorbeeld je teamleden gefotografeerd worden. En een artikel met daarbij beelden  van machines. Dit zal meewerken in de betrouwbaarheid van jouw onderneming.

Fotoselectie

Beeldmateriaal oogt professioneel op een website en op reclame-uitingen. Het is niet altijd nodig om foto’s te laten maken. Het plaatsen van stockfoto’s zijn een goede vervangende optie. De selectie van foto’s en het bestellen daarvan nemen wij jou graag uit handen.

Film een ontwikkelende trend

Naast fotografie is film een trend die volop in ontwikkeling is. Het verhaal van jouw bedrijf overbrengen is lastig. Hoe vertel je wat je precies doet en waarom je daar goed in bent? Een sterke bedrijfsfilms laat meer zien dan een platte tekst. Met mooi beeld en geluid worden jouw (potentiële) klanten aangesproken. Of je nu op een beurs staat, de website wil verbeteren of een sterk imago wil creëren, een bedrijfsfilm kan op meerdere manieren ingezet worden.

Productvideo’s

Naast bedrijfsfilms kunnen ook korte shots  een prachtig effect geven op jouw website. Steeds vaker is het gebruikelijk om bewegend beeld te plaatsen op de homepagina in plaats van een foto. Wil je een productvideo laten maken? Wij zorgen voor een sterk beeld die jij op jouw website kan plaatsen. Ons uitgangspunt is het maken van krachtige beelden die passen bij jouw huisstijl en doelgroep.

Investeren in fotografie en film is het waard. Mooie beelden kunnen gebruikt worden voor alle soorten uitingen, zoals voor de social mediakanalen, de website, digitale nieuwsbrief en advertenties. Eenduidige fotografie en/of film is een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl, het zorgt voor herkenbaarheid in de communicatie.

Showreel ipsis 

Laat jouw bedrijf professioneel in beeld brengen door ipsis. Benieuwd naar wat wij voor moois maken? Bekijk dan onze showreel! 

Webshop Fiets.com

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700