Samenvatting

Landzijde is een zorginstelling met meer dan 115 aangesloten agrarische bedrijven door heel Noord-Holland. Op de zorgboerderijen worden leren, werken en genieten gecombineerd. 

De uitdaging

Om de voorwaarden van Landzijde te vertalen naar handvaten om met het design van de nieuwe website aan de slag te gaan, hebben wij een scrumsessie georganiseerd. Tijdens de scrum hebben wij ervoor gekozen om het eindresultaat voor de eindgebruiker als vertrekpunt te nemen. Belangrijk hierbij was om ook goed naar de doelgroepen te kijken en vanuit deze doelgroepen te bekijken wat wel en wat niet relevant is.

Landzijde biedt vooral administratieve- en zorgondersteuning, dus met name het bieden van ondersteuning is bepalend en ook voor ons een richtlijn geweest voor de nieuwe website.

Ook een uitdaging?

Onze oplossing

Als structuur hebben we gezorgd voor een koppeling met het cliëntensysteem Zilliz. Hierdoor is het makkelijker te waarborgen dat er relevante en up-to-date informatie op de website staat. De zorgboerderijen kunnen nu van dat systeem worden geïmporteerd en alle wijzigingen worden dan doorgegeven.

Met een duidelijk aanwezig zoek- en filterveld is het heel makkelijk te zoeken naar een (geschikte) zorgboerderij waar de juiste dagbesteding wordt aangeboden. Dankzij de Google Maps integratie is het ook makkelijker om een zorgboerderij in de buurt te vinden.

Gebruikte oplossingen:

Website

Het resultaat

Het was vooral belangrijk dat er een herkenbare huisstijl wordt doorgevoerd die ook op de andere gerelateerde websites en intranet goed werkbaar is. Met hele frisse kleuren, groot font en rustige opbouw is het een moderne website geworden. Vanuit de communicatiestrategie hebben we met de introductie van de menselijke verhalen meer persoonlijkheid toegevoegd. Door speels gebruik van pictogrammen en persoonlijke menselijke afbeeldingen heeft de website nu een levendig karakter en uitstraling.

Het menu heeft een duidelijke en overzichtelijke hiërarchie waardoor de gebruiker snel kan vinden wat hij/zij zoekt. Ben je nu benieuwd naar de website? Bekijk het eindresultaat dan zelf!

Aan dit project werkten:

Niels 1

Niels Laan

"Niet alleen de perfecte kop koffie vereist precisie en passie, maar ook elk project verdient diezelfde toewijding om tot zijn volle potentieel te bloeien"

Vincent 1

Vincent Castenmiller

"Ik ga elke dag met een brede lach naar kantoor"

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op