Support en onderhoud door ipsis

De online wereld ontwikkelt zich razendsnel. De websites uit de keuken van ipsis zijn op al die ontwikkelingen voorbereid. Wij zorgen dat jouw website blijft werken. Daarnaast worden hackers buiten de deur gehouden, al zijn ze tegenwoordig nog zo inventief. De automatische back-ups zorgen ervoor dat de website altijd terug kan worden gezet naar een vorige versie. Heb je per ongeluk iets verwijderd? Geen probleem, in de meeste gevallen kan onze servicedesk de verwijderde content gewoon terug zetten.

Website beveiligen

Naast het updaten van de website, monitoren wij ook de veiligheid van de website. Wij houden jouw website nauwlettend in de gaten en mocht er iets misgaan, zien wij dat direct. Op die manier kunnen problemen zo snel mogelijk worden opgelost en worden storingen verholpen. Kortom; wij zorgen ervoor dat je website goed blijft werken en dat de bezoeker een optimale gebruikerservaring heeft.

SSL-certificaat aanvragen

Een SSL-certificaat verhoogt de veiligheid van jouw website. Een SSL-certificaat versleutelt de gegevens en zorgt dat deze gegevens niet worden gelezen door onbevoegden. Gegevens die worden ingevoerd op de website, zoals een wachtwoord of persoonsgegevens, zijn hierdoor beveiligd. Dankzij het SSL-certificaat wordt http omgezet naar https. Bij een website zonder SSL-certificaat krijgen websitebezoekers een waarschuwing dat de website niet veilig genoeg is voor bezoek. Wees dit voor met een ipsis SSL-certificaatabonnement.

Wil je een goed werkende, veilige website, maar heb je geen tijd of kennis om hier zelf voor te zorgen? Wij helpen je graag. Met support en onderhoud door ipsis kun je met jouw website zorgeloos de toekomst tegemoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Portaal ipsis

Gaat er iets mis op jouw website en is deze door ipsis gebouwd? In onze servicedeskportaal kun jij het probleem indienen, dan lossen wij het zo snel mogelijk op. Ben je nog nooit ingelogd op het portaal? Mail het probleem dan naar servicedesk@ipsis.nl

0229272700