Binnen ons hostingpakket vallen, naast webhosting, ook domeinnaamregistratie en e-mailhosting. Voor jou wel zo efficiënt, want zo regel je alles bij één aanbieder.

Domeinnaam

Hoe kies je een goede domeinnaam? Dat is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig, want heel veel namen zijn al geclaimd. Wij adviseren je graag over een goede domeinnaam voor jouw website. Het is namelijk belangrijk, want de naam weegt in belangrijke mate mee voor de online vindbaarheid. Heb je al een domeinnaam geregistreerd staan en wil je de website laten hosten door ipsis? Dan verhuizen wij hem voor je. Ook is het soms mogelijk om domeinnamen over te nemen, wanneer iemand anders deze al geclaimd heeft.

Webhosting

Jouw website moet altijd online zijn. Betrouwbaarheid is het belangrijkste aspect van hosting. Je wil de zekerheid dat jouw website altijd en overal naar behoren functioneert. ipsis biedt die zekerheid. Wij garanderen dit in onze Service Level Agreements (SLA). Hierin staan de diverse gradaties van onze service nauwkeurig beschreven. Zo weet je precies wat je mag verwachten op het gebied van hosting en support. Ook voor goede beveiliging wordt gezorgd, want wij vragen altijd het zogenoemde SSL-certificaat aan.

24 uur per dag onderhoud

ipsis verzorgt het noodzakelijke systeembeheer en monitort 24 uur per dag de diensten die op het serverpark draaien. Onze servers zijn geplaatst in de beste datarooms van Nederland en zijn daardoor uitstekend beveiligd. Wij doen er alles aan om onze diensten voortdurend te optimaliseren en jouw website zonder uitzondering online te houden.

WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK?

MAAK HIER JE (BEL)AFSPRAAK!

MEER INFORMATIE OVER ONZE WEBSITES?

BEKIJK HIER DE WEBSITE PAGINA!

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Portaal ipsis

Gaat er iets mis op jouw website en is deze door ipsis gebouwd? In onze servicedeskportaal kun jij het probleem indienen, dan lossen wij het zo snel mogelijk op. Ben je nog nooit ingelogd op het portaal? Mail het probleem dan naar servicedesk@ipsis.nl

0229272700