Vacature webdeveloper

Wij zijn op zoek naar een (junior) webdeveloper voor 24-40 uur per week. Heb jij kennis van Umbraco, kent html geen geheimen voor jou en weet jij de wensen van onze klanten te vertalen naar een mooie en gebruiksvriendelijke website? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zoeken een:

(Junior) webdeveloper | 24 – 40 uur per week

Over ons

Actief. Betrokken. Creatief. Die eigenschappen vind je bij ipsis. Wij maken communicatie en websites met een doel: het allerbeste resultaat voor jouw organisatie. Zodat je zichtbaar én vindbaar bent. Online, offline, altijd en overal. Dat is effectieve communicatie en dat is de kracht van ipsis. Het team bestaat uit veelzijdige, gezellige, creatieve en technische professionals. Wij bieden onze klanten een mix van nuchterheid, creativiteit, kwaliteit en innovatie.

Wat ga je doen?

Jouw taak als developer is erg divers. Je krijgt te maken met het bouwen van websites vanaf de grond, maar ook webshops behoren tot ons repertoire. Je gaat werken in een organisatie die al jarenlange ervaring heeft in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen. Je wordt onderdeel van ons developmentteam, dat momenteel bestaat uit 4 webdevelopers. Daarnaast sta je veel in contact met onze klanten en weet je hun wensen te vertalen naar een geschikte website of webshop.

Projectaanpak

Grote projecten realiseren wij volgens de scrumaanpak. Bij scrum gaat het niet om het team, niet om de klant. Het gaat zelfs niet over het product. Het gaat er om hoe relevant het resultaat is voor de eindgebruiker. Jij wordt onderdeel van het projectteam, waar ook de designer, marketeer en de klant in zullen zitten. Het projectteam komt op vooraf bepaalde momenten samen. In elke bijeenkomst worden knopen doorgehakt. Korte lijnen, verschillende invalshoeken en snel schakelen dus. Dit zorgt ervoor dat ook de meest complexe website binnen afzienbare tijd live kan. Lees hier meer over scrum. (https://www.ipsis.nl/over-ons/nieuws/its-scrum-time/)

Jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Klantgericht
  • Je kent de volgende talen: HTML, C#, Razor, ASP.Net en Javascript.
  • Ervaring met Umbraco is een pré
  • Communicatief vaardig

Wij bieden jou:

  • Grote uitdagende projecten
  • Filevrij naar jouw werk
  • Marktconform salaris
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom dan vooral eens praten. Richt je CV en motivatie aan Vincent Castenmiller: vincent.castenmiller@ipsis.nl. Vragen over de vacature? Bel dan 0229 27 27 00.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Echt niet, je hoeft het niet te proberen, dat reddden we zelf. 

0229272700