Super webshop aanbieding

Onderwijs gaat online, sport gaat online en zelfs events gaan online. Het is geen verrassing dat ook het winkelend publiek in deze tijden nog vaker online gaat shoppen. Is het voor jou op dit moment moeilijk om jouw diensten of producten in een fysieke winkel te verkopen? Begin dan een webshop en verkoop jouw assortiment online!

Wil je online zakendoen? Dan helpen wij je graag op weg met een nieuwe webshop. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst wat aan! De voordelen zijn:

  • Een sterk gereduceerd tarief
  • Binnen een week online
  • Heel 2020 gratis hosting

Webshop aanbieding: €1995 voor een complete webshop ter waarde van €3107 (excl. BTW)Wat krijg je van ons?

  • Webstart €795 (Alleen een website en geen webshop nodig? Dat kan natuurlijk ook!)

Een mooie, moderne en technisch uitstekende website op basis van een template. Het template wordt helemaal aangepast in jouw huisstijl. Het menu, de kleuren, tekst en beeld zijn allemaal naar wens in te vullen.

  • Webshop €960

De webshop wordt in de Webstart geïntegreerd en biedt alle mogelijkheden die je van een moderne webshop verwacht. Ook de webshop wordt volledig afgestemd op de huisstijl, wensen en doelen.

  • Mollie €240

Een koppeling met Mollie is essentieel. Het zorgt ervoor dat bezoekers o.a. via iDeal kunnen betalen.

  • 10 uur gratis content ter waarde van €770

Tekst en beeld, ga je dat zelf plaatsen, of zet je ons in? Wij nemen het werk graag uit handen en nemen 10 uur content voor onze rekening. Eén van onze SEO-specialisten verzorgt pakkende teksten en passend beeld voor op jouw webshop!

  • 2020 gratis hosting ter waarde van €38 per maand

  • Google Ads €250

Meteen een vliegende start? Kies dan voor een aanvullend marketingpakket, waarmee we jouw webshop promoten. Deze Google Ads campagne beheren we twee maanden voor jou. Na die periode stellen wij een rapportage en advies over de vervolgcampagnes op.

Ga jij ook online?

Je kunt voor het totale pakket voor slechts €1995 kiezen, maar kunt onderdelen uit het pakket afnemen. Ga jij online? Profiteer dan van onze aanbieding. In een week tijd kun jij jouw producten of diensten al online verkopen! Neem contact op via 0229 – 27 27 00 of mail naar info@ipsis.nl.

0229272700