Feedback Company

Feedback Company is sinds 2010 online reviewspecialist en streeft naar een online wereld waar het beeld van bedrijven volledig transparant is. Dit wordt gerealiseerd door het verzamelen van betrouwbare reviews en deze uitvoerig te controleren en te publiceren. De tools die hiervoor gebruikt worden zijn op maat gemaakt voor de klant. Dankzij Feedback Company krijg jij de mogelijkheid om jouw imago en interne en externe processen te verbeteren.

Nadat jouw product of dienst bij je klant geleverd is, kan je via een e-mail in jouw eigen huisstijl de mogelijkheid bieden om feedback op je product of dienst te geven. Deze feedback kan op jouw website naar voren gebracht worden. Het gebruik van deze tool levert jou de volgende voordelen op:

Verhoogde klanttevredenheid

Met Feedback Company kan je ontevreden klanten ook de mogelijkheid geven om jou te beoordelen. Je kunt zo een dialoog aan gaan en het bestaande probleem oplossen. Je buigt de ontevreden klant om naar een tevreden (loyale) klant.

Verbetering van jouw imago

Door de widget van Feedback Company te gebruiken op jouw website, laat je potentiële klanten zien hoe tevreden jouw bestaande klanten zijn. Dit schept vertrouwen, waardoor de kans op een eventuele aankoop bij jouw bedrijf vergroot wordt.

Verbetering van interne en externe processen

De feedback die je van klanten ontvangt kan je uitstekend gebruiken om jouw interne en externe processen te verbeteren. Geven klanten bijvoorbeeld aan dat zij een verzendbevestiging missen? Dan weet jij wat je moet doen om het bestel- en verzendproces te verbeteren.

Beoordeling in Google

Ook in de zoekresultaten van Google wordt de score van de reviews weergeven. Hierdoor zien mensen direct in de zoekresultaten dat jouw bedrijf betrouwbaar is en potentiële klanten zien direct hoe jouw bedrijf wordt beoordeeld. Dankzij de reviews in de zoekresultaten is de kans groter dat potentiële klanten jouw website aanklikken en deze gaan bekijken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de tool van Feedback Company? Wij bieden jou graag een gratis en vrijblijvende proefperiode aan waarmee jij alle functies van de tool zelf kunt proberen. Bel voor meer informatie naar 0229 – 27 27 00 of vul ons contactformulier in.

 

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700