Dit zijn de voordelen van Feedback Company 

De tools die Feedbaack Company gebruikt zijn op maat gemaakt. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om jouw imago en je interne en externe processen te verbeteren. Nadat jouw product of dienst bij je klant geleverd is, kun je via een e-mail de mogelijkheid bieden om feedback op je product of dienst te vragen. Deze e-mail kun je in jouw eigen huisstijl opstellen. Voor webshops kun je zelfs reviews op productniveau opvragen. Deze feedback kun je vervolgens op jouw website uitlichten. Het gebruik van deze tool levert jou de volgende voordelen op: 

Verhoogde klanttevredenheid 

Met Feedback Company kan je ontevreden klanten de mogelijkheid geven om jou te beoordelen. Je kunt zo een dialoog aangaan en het probleem oplossen. Zo buig je een ontevreden klant om naar een tevreden klant. 

Verbetering van jouw imago 

Door de widget van Feedback Company te gebruiken op jouw website, laat je potentiële klanten zien hoe tevreden jouw bestaande klanten zijn. Dit wekt vertrouwen, waardoor de kans op een eventuele aankoop bij jouw bedrijf groter wordt.  

Verbetering van interne en externe processen 

De feedback die je van klanten ontvangt kun je uitstekend gebruiken om jouw interne en externe processen te verbeteren. Geven klanten bijvoorbeeld aan dat zij een verzendbevestiging missen? Dan weet je wat je moet doen om het bestel- en verzendproces te verbeteren. 

Beoordeling in Google 

Ook in de zoekresultaten van Google wordt de score van de reviews weergeven. Hierdoor zien mensen direct in de zoekresultaten dat jouw bedrijf betrouwbaar is. Dankzij de reviews in de zoekresultaten is de kans groter dat potentiële klanten jouw website aanklikken en deze gaan bekijken. 

Wil je meer informatie over Feedback Company of direct aan de slag? 

Wij bieden jou graag een gratis proefperiode aan. Hierdoor kun je alle functies van de tool zelf uitproberen.  

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op