De website van Woonwaard die door ipsis is ontworpen en gebouwd heeft zilver gewonnen in de Woningcorporatie Web Monitor 2011.

Woonwaard maakt dit jaar een stijging van maarliefst 28 posities op de ranglijst door, waardoor ze nu op de 2e plaats staan.

In dit jaarlijkse onderzoek worden de websites van de grotere woningcorporaties beoordeeld.
De Woningcorporatie Web Monitor werd dit jaar alweer voor de vierde keer gepresenteerd. Een onderzoek met als doel de effectiviteit van de websites van de 50 grootste woningcorporaties te onderzoeken.

Door de snelle ontwikkelingen van het internet op het gebied van online communicatie, zijn de criteria van het onderzoek dit jaar uitgebreid met aanvullende elementen. Deze uitbreiding lag voornamelijk op het gebied van vindbaarheid en het gebruik van Social Media. Woonwaard heeft hier samen met ipsis als webbouwer goed op ingespeeld. De oude website stond op positie 30 van de ranglijst. De nieuwe positie is nu dus nummer 2 en goed voor zilver.

Woonwaard is met ruim 14.000 woningen dé woningcorporatie van de regio Noord-Kennemerland. Door vernieuwing en verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de website heeft Woonwaard zich nog beter online kunnen profileren. Vooral de sterke content en de goede functionaliteit van Woonwaard kwamen in het onderzoek als opvallend naar voren.

Wilt u weten wat ipsis voor u kan betekenen? Bel ons via 0229 27 27 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

woningwaard