Wij merken dat een bedrijfsvideo vaak niet serieus genoeg wordt genomen. Men vindt ze vaak achterhaald, onnodig of te duur. Wij zijn het hier niet mee eens en willen jou graag behoeden voor een fout: het niet maken van een bedrijfsvideo. Wij zien een bedrijfsvideo als een van de belangrijkste communicatiemiddelen naar (potentiële) klanten toe. Door een bedrijfsvideo kun jij externe partijen informeren. Daarnaast kun je bij hen een gevoel overbrengen en je kunt het imago van jouw organisatie positief stimuleren.

Betere vindbaarheid door Google

Door een video te plaatsen op jouw website word je beter gevonden door zoekmachines, zoals Google. Zoekmachines belonen jou voor een goede mix van tekst, afbeeldingen en video’s door middel van een hogere ranking. Wanneer jij een bedrijfsvideo toevoegt, zullen de klikken naar de website en klanten binnenstromen.

Bruikbaar voor diverse social mediakanalen

Een bedrijfsfilm is qua deelbaarheid multifunctioneel. Men kiest er vaak voor om de video op hun website te plaatsen, maar vergeet je de social media kanalen niet? Daarnaast kun je een bedrijfsvideo heel goed in de nieuwsbrief verwerken. Het delen van een bedrijfsvideo is zeer gemakkelijk.

Beeldvorming door bedrijfsvideo

Elk bedrijf heeft een missie en visie maar niet iedereen slaagt er direct in om dit over te brengen op zijn doelgroep en klanten. Een bedrijf draagt altijd iets zakelijks met zich mee. Misschien wil jij dit wel minimaliseren en mogelijk een persoonlijke band creëren. Met een video is dit heel goed te realiseren. Je kunt gemakkelijk een gevoel of idee overbrengen en men overtuigen.

Video is de toekomst

Een verbazend feitje: twee derde van al het online verkeer is het zoeken naar video’s. Video heeft al een flinke opkomst gemaakt en blijft groeien. Wanneer jouw bedrijf een video inzet, word je eerder gevonden en genereer je meer klikken naar de website en conversie.

Blijf niet achter de feiten aanlopen en voorzie jouw bedrijf van een bedrijfsvideo. Geef je dit liever uit handen? Wij pakken dit graag voor jou op.

people-creating-film_1262-20653.jpg