Sinds 1,5 jaar bouwt ipsis haar websites in het open source CMS Umbraco. Umbraco is een CMS systeem gebaseerd op de Microsoft standaard asp.net en uiterst gebruiksvriendelijk. Webshops worden door ipsis gebouwd met behulp van uWebshop. uWebshop is een krachtig, eenvoudig te beheren, e-commerce oplossing om een webshop toe te voegen aan uw Umbraco CMS.

Uitgebreide mogelijkheden

Umbraco websites en uWebshop webshops bieden een breed scala aan mogelijkheden voor zijn gebruikers. Zo is het heel eenvoudig om pagina’s toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast is het systeem te koppelen met verschillende systemen waardoor uw website of webshop ook gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld uw voorraadbeheersysteem.

Ook biedt Umbraco de mogelijkheid tot klantportalen en biedt het verschillende modules om een blog te installeren.

Gecertificeerde developers

Twee van onze developers, Dave en Klaas, zijn gecertificeerde uWebshop developers, waardoor u gegarandeerd bent van een webshop die voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen. Één van de laatste webshops die zijn ontwikkeld hebben is www.zorgmiddelenwinkel.nl, een webshop voor zorghulpmiddelen.

Interesse in een Umbraco webshop of een nieuwe website? Vul ons contactformulier in of bel Klaas Beemster op 0229 27 27 00.

umbraco webshop