Snoobi kondigde begin november de nieuwste versie van haar webanalyseprogramma aan: Snoobi Analytics 4. De veranderingen in deze versie zijn gebaseerd op verzoeken van Snoobi-klanten en voegen meer mogelijkheden toe voor het maken van analyses en dashboards, rechtstreeks binnen de Snoobi interface. Na de ingebruikname van de nieuwe interface eind 2010, komt Snoobi nu met een aantal uitbreidingen in de rapportages, zoals Snoobi Facebook Analytics.

Snoobi

Met Snoobi Analytics ziet u welke bedrijven uw website hebben bezocht en welke informatie elke bezoeker heeft bekeken. Snoobi heeft een programma waarmee wij, toegespitst op uw bedrijfssituatie, rapportages kunnen maken van de potentiële leads. We maken in overleg met u de instellingen en stellen dashboards samen, die meteen door het verkoopteam kunnen worden gebruikt.

Facebook rapportages

In het Facebook Analytics rapport worden belangrijke gegevens over fans en bezoekers aan een Facebook bedrijfspagina getoond. Het rapport geeft informatie over wat bezoekers op de Facebook pagina leuk vinden en welke acties daarop volgen. Reageren bezoekers op uitnodigingen of advertenties, gaan ze naar de website en besteden ze daar tijd om meer informatie te verzamelen of om de webshop te bezoeken? Een bijzonder onderdeel is de mogelijkheid om informatie uit Facebook over concurrenten te vergelijken met de eigen informatie. Naast de demografische gegevens van bezoekers en fans, worden ook betrokkenheid en sentiment geanalyseerd.

Slagvaardig

Charles Odinot van Snoobi B.V. Benelux zegt: "Snoobi Facebook Analytics biedt bedrijven inzicht in een van de belangrijkste social media, Facebook. Met deze analyses ben je slagvaardiger in het samenspel van website en social media. Op die manier kun je je internetmarketing richten op de juiste plaats met de methode die het meeste effect sorteert."

Nieuw: Snoobi Trend Analyzer

Naast de nieuwe Facebook analyses heeft Snoobi nu ook de grafische weergave van de webanalysedata sterk uitgebreid. Trendanalyses geven veel duidelijkheid en bieden de mogelijkheid om direct actie te nemen op ongewenste afwijkingen. Bij veel eenvoudige programma's zijn deze analyses niet of slechts in beperkte mate mogelijk. Met de nieuwe Snoobi Trend Analyzer behoort de complexiteit tot het verleden en is het voor iedere gebruiker mogelijk trends in grafieken om te zetten en ook te vergelijken met een willekeurige periode uit het verleden.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Snoobi? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag in een demo zien wat de mogelijkheden zijn.

snoobi analytics